Post-corona: Mobiele interactieve spelmuur zorgt voor fun op anderhalve meter afstand

Ruim 200 spellen beschikbaar

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Inderdaad, we zitten op dit moment nog in een lockdown. Maar zeg nou eerlijk; het is fijn om af en toe vooruit te kijken naar wat er straks weer wel mogelijk is. Bijvoorbeeld bij personeelsfeesten, familiedagen of activaties.

Check dan deze mobiele interactieve spelmuur eens. Geschikt voor allerlei doeleinden en met 200 games 100% kind- en volwassenvriendelijk! En extra interessant; je kunt hier voldoende afstand houden van elkaar, dus meteen geschikt zodra we ‘open gaan’.

Elke muur omtoveren tot game area

Door middel van een beamer wordt het spel geprojecteerd op de mobiele muur of een eigen wand. De sensoren nemen bewegingen waar, waardoor jouw eigen bewegingen zichtbaar worden op de muur. Het is snel en eenvoudig te plaatsen, biedt plezier voor alle leeftijden en zorgt ervoor dat je op een leuke manier (licht) lichamelijk actief bezig bent.

Win in een potje tennis van je collega, kijk hoe je dochter de virtuele piano bespeeld, versla monsters door er ballen tegenaan te gooien of… kies één van de 196 andere games op deze interactieve muur. Precies, voor ieder wat wils!

Interactieve spelmuur met diverse spellen
Interactieve spelmuur ballen gooien op regenboog
Interactieve spelmuur met spel met sneeuwpoppen