The(Any)Thing biedt met luxe privé bioscopen unieke plek voor mini events

Hier kan je anything doen!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

The (Any)Thing beschikt over de kleinste bioscopen met het grootste aanbod. Althans, dat is de ambitie. Verspreidt over Europa vind je over een paar jaar tal van privé bioscopen waar je een tijd selecteert om op dat moment een film naar keuze te kijken. Grote namen zoals Warner Brothers, Dutch FilmWorks en WW Entertainment ondersteunen dit project voor een unieke filmervaring met hun films. Anders gezegd: anything, anywhere, anytime. 

De mogelijkheden van The (Any)Thing gaan echter verder dan enkel het beleven van een filmervaring. Zo kan je er ook een kinderfeestje organiseren en misschien ooit zelfs gamen met vrienden, een live concert of sportwedstrijd meemaken of… mini events organiseren!

Wat is The (Any)Thing?

Met de app van The (Any)Thing check je van welke film je wilt genieten en maak je meteen een reservering. De zalen beschikken over de nieuwste projectie- en geluidstechnologie. Iets niet naar wens? Via je telefoon regel je de temperatuur, het geluid en licht in je eigen bioscoop. Uiteraard zijn er mogelijkheden voor een hapje en een drankje, want elke locatie is gekoppeld aan een horeca-partner. Aan alles is gedacht!

The(Any)Thing bioscoopzaal

Mini-events voor maximaal effect

Deze luxueuze privé filmtheaters zijn uiteraard perfect in te zetten voor meer dan samenkomen met vrienden. Toon een keynote aan medewerkers verspreid door het land, show beelden van jouw nieuwe producten aan de pers of verteer jouw belangrijkste klanten met een VIP-beleving. Denk bijvoorbeeld aan het ophalen van de gasten met een limousine, of laten overnachten in een boutique hotel, zoals op de plek waar de eerste The (Any)Thing staat. Dat is meteen ook het toffe van het concept; een ‘‘room’ kan bijna overal gebouwd worden, dus verwacht het straks op de meest bijzondere en onverwachte plekken, als ook in een lobby van een hotel of eventlocatie.

In tijden waarin grote events niet snel weer de norm worden, omarmen we dit concept volledig. Als het aan de oprichters van The(Any)Thing ligt, worden deze zalen binnen vijf jaar realiteit op meer dan 500 locaties in Europa. Kortom: grootse plannen voor de kleine zalen!

Beeld: The (Any)Thing