Op de schepen van Constant in Beweging gaan veiligheid en beleving hand in hand

Duitse striktheid meets Nederlandse gezelligheid

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Niet alleen vaste locaties, maar ook eventschepen hebben te maken met de maatregelen die door de overheid worden opgelegd. Als je dan ook nog eens op de Duitse en Belgische waterwegen vaart, krijg je vanuit verschillende landen met verschillende protocollen te maken. Waar de één gek zou worden van de uiteenlopende regels, omarmt Constant in Beweging deze juist!

Of zoals Eric van der Zwaluw, managing director van Constant in Beweging, aangeeft: we hanteren de Nederlandse spelregels als ondergrens en bespreken daarnaast met de opdrachtgever eventuele aanvullende maatregelen vanuit onze ervaring in het buitenland.  Op basis daarvan maken we voor ieder event een tailor made veiligheidsplan.

Experts dankzij Duitse regelgeving

Blue Rhapsody, één van de schepen uit de vloot, is de afgelopen tijd door meerdere Duitse opdrachtgevers ingezet. Daardoor had Eric met zijn team veelvuldig contact met de lokale autoriteiten om te voldoen aan de hoge eisen die zij daar stellen. Door die strenge maatregelen succesvol te implementeren hebben ze enorm veel kennis opgedaan van het ontwikkelen en uitvoeren van heldere en werkbare protocollen.

Omdat voor iedere Nederlandse aanvraag op alle drie de schepen een dergelijk protocol wordt geschreven, kun je met recht spreken dat er een schat aan ervaring en kennis in huis is om jouw volgende event soepel en veilig te laten verlopen.

Je bent overigens wel op één van de schepen van Constant in Beweging, dus verwacht geen afzichtelijke bewegwijzering, stickers in vloekende kleuren of stijve begeleiders die je streng toespreken. Naast veiligheid staat ook beleving nog steeds centraal bij elke aanvraag!

Op maat geschreven COVID-protocol

“Een van onze teamleden, Sarah Olliges, heeft recent een Dekra certificering behaald. Zij toetst al onze protocollen zodat de kwaliteit geborgd is. We schrijven geen papieren tijger, maar een plan wat in de praktijk goed uitvoerbaar is, zonder opzichtig te zijn.

Sarah Olliges Constant in Beweging Sarah Olliges, Constant in Beweging

“We adviseren de opdrachtgever wat het beste past bij zijn situatie,” legt Eric uit. “Denk daarbij aan de inzet van devices die gasten erop attent maken dat ze de anderhalve meter afstand overtreden, hostesses die toezien op naleving van de protocollen, extra schoonmakers of bijvoorbeeld stoplichten bij de trappen. Daarbij is het voor ons de sport om binnen die randvoorwaarden een prachtig belevenisvol event te laten plaatsvinden, zoals bijvoorbeeld door de inzet van een robot in de bediening. We willen echt van de nood een deugd maken.”

Wat wij extra tof vinden is dat tailor made ook echt tailor made is. Kortom, op de schepen is niets van de protocollen permanent zichtbaar aanwezig. Zo kan alles naar jouw wensen (ook qua look & feel) worden samengesteld. Precies, bij Constant in Beweging gaan ze voortvarend te werk!

blue rhapsody - interieuw - varende event locatie - 4

Beeld: Constant in Beweging