Fluisteren mogelijk op dit super stille partyschip

Duurzaam maakt absoluut niet onaantrekkelijk!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Z8 partyschip

Zeg je ‘duurzaam’ dan gaan vaak de wenkbrauwen omhoog, want wat betekent dat voor de beleving? Gaat het ten koste van uitstraling, mogelijkheden of kosten? Bij het elektrische partyschip Z8 is dat absoluut niet het geval.

Sterker nog, het is beslist een verrijking in de verder door overwegend dieselmotoren gedomineerde partyschepen-sector.

LEES OOK: de borrel drink je natuurlijk uit duurzame glazen van Rebottled.

Alle hens aan dek

Deze achtste aanwinst van de Zilvermeeuw (vandaar Z8, ook wel zacht) is met een lengte van 38 meter en een oppervlakte van 200 m2 geschikt voor events van 50 tot 175 gasten. En hoe tof, naast het modern ingerichte binnendek, beschikt dit partyschip over drie verschillende buitenterrassen, waaronder een panoramadek. Vergeet de zonnebrand niet mee te nemen!

Z8 partyschip 2

In alle rust van jouw event genieten

Z8 heeft een vaste standplaats in natuurgebied Biesbosch, maar vaart door heel Nederland en gedeeltes van België en Duitsland. Dat betekent dat deze partyboot voor haast elk buitenevent geschikt is. Of je nou in the great outdoors geniet van een borrel op het buitenterras of binnen geboeid luistert naar een interessante spreker terwijl je langs de skyline van de Rotterdamse haven vaart.

En als je een partyschip inzet, maak dan sowieso gebruik van de voordelen van het varen: meer aan op een klein eiland voor een bijzondere lunch of interessante spreker, verras met spectaculaire waterentertainment zoals flyboarders of gebruik grote signing langs de kade om een nieuw gespreksonderwerp te bepalen of nieuwe spreker aan te kondigen.

Terug naar Z8; zeker voor events met een duurzaamheidsaspect of waar concentratie gewenst is, is dit schip op zijn zachtst gezegd interessant!

Z8 partyschip 4

Beeld: Zilvermeeuw