Tijdens je event wel drijven, niet varen? Dit is de plek voor jou!

Van Hannekes Boom, naar Hannekes Boot.

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Eventlocatie Hannekes Boot voor groepen tot 200 personen

Een intiem diner voor een select gezelschap of juist een verpletterende presentatie voor het hele bedrijf? Een boot kan voor beide! Hannekes Boot, welteverstaan. De eigenaren van het oorspronkelijk en naastgelegen Hannekes Boom, bieden in Amsterdam deze nieuwe eventlocatie aan. De boot ligt aan de Dijkgracht, en daar blijft-ie ook. Niet varen, wel drijven!

Van vriendenborrel tot bedrijfsuitje; een boot kan gewoon net even die extra intimiteit, sfeer of indruk bieden. In dit geval helemaal, waarbij je de eventlocatie vanaf zowel het water als het land kunt benaderen.

Verrassing! In dat laatste geval begint je event ongetwijfeld met een verrassingselement. In ieder geval voor degene die Hannekes Boom al kennen, en denken hier neer te strijken. Maar luttele stappen verder vindt men het schip, de échte eventlocatie. Verrassing! Hannekes boot is vers van de pers: deze maand (mei 2019) is de boot opgeknapt en de markt opgegaan als bijzondere eventlocatie. Ze biedt plaats aanmaximaal 200 gasten en is – in tegenstelling tot landlocatie Hannekes Boom – exclusief te boeken. Met de zomer voor de deur zien wij het helemaal zitten, en zie jij straks de zon zakken in… het IJ. Beeld: Hannekes Boot
Een intiem diner en relatie event bij Hannekes Boot
Vanuit Hannekes Boot heb je tijdens je event uitzicht over het IJ

Verrassing!

In dat laatste geval begint je event ongetwijfeld met een verrassingselement. In ieder geval voor degene die Hannekes Boom al kennen, en denken hier neer te strijken. Maar luttele stappen verder vindt men het schip, de échte eventlocatie. Verrassing! Hannekes boot is vers van de pers: deze maand (mei 2019) is de boot opgeknapt en de markt opgegaan als bijzondere eventlocatie. Ze biedt plaats aan maximaal 200 gasten en is – in tegenstelling tot landlocatie Hannekes Boom – exclusief te boeken.

Met de zomer voor de deur zien wij het helemaal zitten, en zie jij straks de zon zakken in… het IJ. Meer zien? Dobber lekker naar Hanneke!

Beeld: Raymond van Zessen