One Day Radio is verbinden met collega’s via ‘de ether’

Maatwerk-radio met circa 60% muziek en 40% inhoud

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
One day radio microfoon in studio met bord on air

Fijn dat thuiswerken; hoef je niet de hele tijd naar de bijzondere muzieksmaak van die collega naast je te luisteren. Nee joh, het is veel gaver om al die smaken bij elkaar te brengen in een speciale radio-uitzending van One Day Radio. Dat is verbinden via ‘de ether’!

One Day Radio brengt de hele organisatie op een laagdrempelige manier met elkaar in contact. Of zoals ze zelf zeggen: een radiokanaal voor ontmoeting, ontspanning informatie en inspiratie.

One day radio dj achter mengpaneel

Sterke programmering op de voor- en achtergrond

Met One Day Radio heb je als organisatie een eigen radiostation voor één (of meerdere) dag(en). De perfecte manier om thuiswerkers met elkaar te verenigen!

Wat zijn de ingrediënten? De basis is een digitaal platform waar de zender, inclusief één camera in de radiostudio, te beluisteren en zien valt. Tel daarbij op de chemie van presentator Lars Sorensen (bekend van o.a. BNR Nieuwsradio en Radio 2) en Erik Kuperus (cabaretier en dagvoorzitter), een hele lading radiojingles, belspelletjes en vooral veel goede muziek die vooraf is samengesteld of live wordt aangevraagd door collega’s en dan zit je al op zo’n 60% van de show.

Blijft er nog 40% over; dat zijn de persoonlijke verhalen, het informele interview met de directeur of korte inbelmomenten met sprekers, of juist die ene artiest die als verrassing aan de lijn hangt omdat die hardwerkende collega daar zo fan van is.

One Day Radio twee vrouwen achter een microfoon

Interessante uitvoer én waardevol natraject

Het fijne van One Day Radio is dat je het zachtjes op de achtergrond kunt aanzetten terwijl je werkt en op de momenten dat het interessant klinkt je het volume wat opschroeft. Daarnaast zijn de mogelijkheden eindeloos. Zeker in deze tijd waarin sprekers of bekende Nederlanders mogelijk niet de behoefte voelen om zich volledig op te doffen of veel tijd kwijt te zijn aan een aanvraag, maar nu heel gemakkelijk via de telefoon een korte presentatie kunnen geven of een fan kunnen verrassen.

Extra interessant is dat je in het voortraject medewerkers kunt vragen welke verzoeknummers ze voor een collega willen aanvragen, wat hun top tien-hits zijn of welke droom ze nog altijd in vervulling zouden willen laten gaan. Reuring volop dus!

En in het natraject kan je alle interviews als korte podcast-clips delen. Zo rek je het momentum, nice!

One day Radio is wat dat betreft geen one day flyWe’re on the air in 3, 2, 1,

Beeld: One Day Radio