FLASHBACK FRIDAY | Onbeschaft is een cateraar waar je op kunt bouwen

Wat schaft het vandaag in de keet?

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Header-onbeschaft - bbq
In de afgelopen jaren hebben we zoveel toffe inspiratie gedeeld. Dat verdient het gewoon om opnieuw in de spotlights te staan. Let’s go (flash)back to: Onbeschaft (origineel artikel 9 februari 2020).

Ben jij een ‘handige Harry’ of heb je twee linker handen? En organiseer je net als ik regelmatig events voor aannemers of projectontwikkelaars of kick-off meetings waarin het ‘samen bouwen’ centraal staat? Dan moet je zeker eens contact opnemen met Onbeschaft, want hun culinaire concepten, die vanuit de schaftkeet worden geserveerd, smaken naar meer!

Je kent het wel, die mannen die wel een muurtje kunnen metselen en lekker kunnen timmeren. Hard werken in de buitenlucht. De stereotype opmerking van deze mannen uit de bouw: zij willen ‘veel en vlees’. Bij Onbeschaft weten ze wat de pot schaft, zelfs vega!

Hamburger - knijptang - onbeschaft
BBQ - vuur - tang - Onbeschaft

Hard werken doorvertaald in passend cateringconcept

Onbeschaft is rechtstreeks geïnspireerd door de bouwplaats en voert deze thematiek in alle facetten door. Henk, de kok in overall en bouwhelm, serveert de allerbeste hamburgers vanaf een cementmolen als barbecue. De hamburgersaus uit de kitspuit, de hamburgers geplet met een stratenmakershamer en spareribs-op-maat via de cirkelzaag. Dat valt wel op hoor!

Een goed verhaal

Met in het achterhoofd de volle koelboxen die elke dag mee van huis gaan met de bouwvakkers, verwacht je niet dat het ook duurzaam kan. Maar Onbeschaft laat zien dat duurzame, lokale en biologische catering uitstekend samen gaan. En de kwaliteitsgerechten die de ‘bouwvakkers’ serveren, komen ook nog eens met een perfect bijpassend biertje.

Dus organiseer jij een ‘hoogste punt festiviteit’ voor een bouwplaats, een start van een nieuw bouwproject, de opening van een groot kantoor of een ander event waar (spreekwoordelijk) gebouw wordt… Vier het en laat deze schaftkeet voorrijden. Overigens ook uitstekend inzetbaar tijdens een beurs of personeelsfeest. Bij Onbeschaft is alles mogelijk… ze stampen zo een offerte voor je uit de grond!

Beeld: Onbeschaft