LOC7000: Als een vis in het water bij grootschalige publiekscatering

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
LOC7000 - Food & Drinks

Met ruim dertig jaar ervaring, kan LOC7000 met recht dé full service eventpartner op het gebied van grootschalige publiekscatering worden genoemd. Festivals, corporate buitenevents en stadionconcerten; deze cateraar zorgt ervoor dat het bezoekers aan niets ontbreekt. Dat gaat veel verder dan enkel de food- en drankenservice.

Van origine was LOC7000 zelf eventorganisator; die opgedane kennis blijft, nu ze zich als full service eventpartner heeft gespecialiseerd, stevig verankerd binnen het bedrijf. Hierdoor wordt bij een aanvraag goed gekeken naar zaken als bezoekersprofielen, crowd management, weersverwachtingen en podiumprogramma. Op basis van deze informatie wordt de samenstelling en plaatsing van het cateringaanbod op het terrein bepaald. Niet vanaf de zijlijn als leverancier, maar echt als partner zodat ze zich medeverantwoordelijk voelt voor het succes van het event. Al meedenken in de conceptfase. De opdrachtgever ontzorgen waar het kan.

Maatwerk leveren in een totaalplan, waarin, afhankelijk van de wensen, een gedeelte of alles van a tot en met z wordt geregeld. Van concept tot uitvoer, waaronder de inkoop van alle producten, de biertechniek (transport van bier op het terrein richting de barren), de barren, de foodcourts, het personeel en de samenstelling van de cateraars.

LOC7000 - Food & Drinks - LINDA-festival
LOC7000 - Food & Drinks - Haarlem Koningsdag
LOC7000 - Food & Drinks
LOC7000 - Food & Drinks - MYSTERYLAND
LOC7000 - Food & Drinks - MYSTERYLAND

Inderdaad, LOC7000 catert niet zelf, maar werkt samen met circa vijftig tot zeventig professionele cateraars, elk met haar eigen specialiteit (foodtrucks, authentieke concepten, metermakers). Zo kan zij als onafhankelijk cateringregisseur de regie in handen nemen en per aanvraag de juiste culinaire partners samenstellen. Een slimme constructie, omdat op deze manier kennis en passie samenkomen en deze onderling wordt gedeeld. Cateraars zien LOC7000 dan ook als een culinaire kennisbank waar ze veel van de organisatie en elkaar leren; een mooie compliment.

LOC7000 - Food & Drinks - Down The Rabbit Hole
LOC7000 - Food & Drinks - LOWRES LINDA JEROENROEST

Niets mooier dan zorgen dat food & drinks onderdeel worden van de eventbeleving! Ongeacht of LOC7000 voor de totale productie wordt gevraagd of enkel food, drinks of biertechniek verzorgd. Altijd meedenkend als de spin in het web in de driehoek bezoekers-organisator-sponsorpartners, zodat iedereen en alles het beste tot uiting komt. De eindgebruiker ervaart de voordelen hiervan op de events en dat is waar LOC7000 het voor doet; super tevreden bezoekers!

Kenmerken

 • Kwaliteit
 • Innovatief
 • Kennis
 • Onafhankelijke partner

Eigenschappen

 • Specialisme
  Allround Publiekscatering

Branchenieuws van LOC7000

 • Festivalterrein buiten met eten - Melkfabriek

  LOC7000 creëert reuring aan de Rijn met de komst van De Melkfabriek

  28 mei 2021