FLASHBACK FRIDAY: In de afgelopen jaren hebben we zoveel toffe inspiratie gedeeld. Dat verdient het gewoon om opnieuw in de spotlights te staan. Let’s go (flash)back to: Frietschieten (originele plaatsing februari 2020).
Soms kom je foodconcepten tegen die ronduit geweldig zijn. Concepten die net dat beetje meer hebben. Van de 101 manieren waarop je een frietje kunt eten, steekt er altijd eentje bovenuit die net dat beetje meer biedt. Zeg gerust ‘patatje met’!
We zeggen eerlijk; vanaf het moment dat we de bedenker achter Frietschieten belde, schoot het niet echt op met een akkoord voor plaatsing. De reden; bang dat de vraag te groot wordt. Snappen we, want we denken dat de druk wel erg hoog kan worden.

Raak schieten op jouw volgende event
De Dikke Patattenkraam voorziet in dikke patatten (duh!), gebakken van Zeeuwse aardappelen. Heerlijk, maar vooral hilarisch in de productie. Waarom? Omdat je de aardappelen zelf met luchtdruk schiet op een patatrooster, zodat de aardappel direct in mooie patatten via een lopende band in het vet valt. Dat is nog eens een simpele, maar super effectieve manier om beleving toe te voegen aan een bestelling!
Wat ons betreft is de aardappelkogel door de kerk; Frietschieten is dé manier om extra te genieten van een patatje. Patatas Bravo zeggen we!
Beeld: AA Events