Communication

Nieuwe Event Website Builder van aanmelder.nl maakt het event organisatoren wel heel erg gemakkelijk!

Meer gemak én nieuwe features

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Er is bijna geen event waar geen registratie voor nodig is. Gasten moeten immers worden uitgenodigd voor en geïnformeerd over de bijeenkomst. Gelukkig zijn er platformen die je als event organisator kunt inzetten. Eén daarvan is aanmelder.nl die elke registratie, ticketing en streaming super laagdrempelig maakt.

Alles is er bij aanmelder.nl op gericht om de processen rondom onder andere eventregistratie eenvoudiger te maken. Dat gaat super. Maar het kon nog beter, vond Tim Castelein. Hij zorgde samen met het ontwikkelteam voor de lancering van Event Website Builder. Wow, nu wordt eventsites creëren nog gemakkelijker, praktischer en mooier!

Alles ging volledig op de schop

“Onze tools maken het voor organisatoren heel gemakkelijk snel een eigen eventsite te ontwikkelen en deze zo simpel of complex als gewenst in te richten,” aldus Tim. “Klanten zijn zeer tevreden, maar wij wilden ze een nog betere ervaring bieden. Daarvoor hebben we een hele nieuwe programmeertaal eigen gemaakt en het framework vanaf de grond af opnieuw opgebouwd.” Het resultaat mag er zijn, want je hebt nu als organisator veel meer vrijheid in het inrichten van de site, zowel qua lay-out als qua uitstraling. “Kwestie van losse blok-elementen met drag & drop op de juiste plek plaatsen. Daarnaast hebben we ook diverse widgets toegevoegd voor een nog betere gebruikerservaring.”

Medewerker aanmelder nl
Nieuwe website aanmelder nl op laptop
Nieuwe website aanmelder nl op laptop
Nieuwe website aanmelder nl op laptop

Vier voordelen voor jou

Concreet zorgt de nieuwe Event Website Builder voor vier zeer fijne verbeteringen:

  1. Jouw eventsites krijgen een modernere uitstraling
  2. Je hebt meer vrijheid qua lay-outs
  3. Je kunt op een zeer laagdrempelige wijze het programma toevoegen
  4. Er zijn specifieke event widgets ontwikkeld, zoals een spreker widget

Modernere uitstraling

Er zijn meer mogelijkheden om de huisstijl van de organisatie of het event door te voeren op de website. Daarnaast zorgen de verschillende templates ervoor dat de website er super gelikt uit komt te zien.

Meer vrijheid qua lay-outs

In de eerdere versie moesten alle content en visuals in een blok geplaatst worden. Dat kon beter, vonden ze bij aanmelder.nl. Het resultaat is top; je schuift met losse blok-elementen, zodat je ineens twee secties of meerdere afbeeldingen naast elkaar kunt plaatsen.

Klikbaar programma

Heel eerlijk, de programma’s zagen er grafisch niet heel mooi uit. Er was simpelweg een limiet aan de mogelijkheden in de oude stijl. Hoe anders is dat nu! Je creëert heel eenvoudig een programma dat deelnemers tijdens het event ook op hun mobiel heel overzichtelijk kunnen checken. Je maakt het zo uitgebreid als je wilt, eventueel met meerdere tracks. En door de koppeling tussen de spreker en programma widget wordt informatie bij de een automatisch bijgewerkt bij de ander. Verder kan je categorie en tags filteren. Binnenkort kan je het zelfs kleurcoderen!

Specifieke event widgets

Waar je voorheen alles onder elkaar moest zetten, kan je door de ontwikkelde widgets heel gemakkelijk en overzichtelijk bijvoorbeeld de sprekers vormgeven. Die je meteen weer koppelt aan het programma, een biografie of externe links. Zo heb je alle informatie bij de hand, ook tijdens het evenement.

Nieuwe website aanmelder nl op laptop
Nieuwe website aanmelder nl op laptop
Teamfoto aanmelder nl

Maar wacht… er is (binnenkort) meer!

Als ze bij aanmelder.nl gaan, dan zijn ze niet meer te stoppen. “We hebben de Builder super gebruiksvriendelijk gemaakt. De komende tijd gaan we kijken hoe organisatoren het inzetten en waar we het aantal stappen in het proces kunnen verlagen. Zo bouwen we op dit moment extra templates, zodat een eventsite zo snel mogelijk live kan staan.”

“Andere ontwikkelingen waar we nu mee bezig gaan, is bijvoorbeeld de sponsormodule. Dat wordt een widget waar je alle sponsors met foto en naam in schuift en er automatisch een mooi overzicht gevormd wordt in jouw gewenste uitstraling. Daarnaast staat op de planning om een map-widget te creëren, evenals de mogelijkheid om heel simpel video-elementen, een fotogalerij of social media kanalen toe te voegen.”

Wow, we hebben het getest en het is allemaal erg laagdrempelig. Het kan niet anders dat jij als eventorganisator hier heel blij van wordt. Je kunt de software twee weken gratis testen, dus we zouden zeggen; meld je snel aan bij aanmelder.nl en ga los!

Beeld: aanmelder.nl