Cuber: luxe hotelkamers midden in de natuur voor bijzondere beleving

Perfecte plek voor heidagen, teamsessies en meer

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Wij zeggen het vaak en doen het nog maar eens; onze inspiratie vinden we overal. In het voorjaar kwamen we een nieuw initiatief tegen dat zo vers was dat het nog te vroeg was om te delen.

Maar goed nieuws; Cuber is live. En dat is te gek, want het is met niets te vergelijken… daar houden wij van!

Overnachten in ongerepte natuur

Cuber is in een nichemarkt gesprongen die niet enkel voor particulieren is, maar juist ook voor de zakelijke markt. Het zijn namelijk innovatieve suites die zo zijn ontworpen dat je je volledig onderdompelt in de natuur. In luxe welteverstaan, want het ziet er superstrak uit en is van vele extra’s voorzien.

Alles wat nodig is, is via een app op je telefoon te bedienen. Niet alleen inchecken en de deur openen gaat via de app, maar ook het bedienen van de airco, blinds en verlichting. Als je dat al tof vindt, dan word je vast ook blij van douchen onder een glazen dak, zodat je naar de sterrenhemel kunt kijken. Gaaf he!

Dan hebben we het nog niet eens gehad over de bewust donker ingerichte ruimtes, zodat de omgeving als een theatervoorstelling beleefd wordt. Om die reden is er ook geen televisie (maar wel retesnel internet).

Cuber woonkamer overnachting in de natuur
Cuber huiskamer met planten overnachting in de natuur
Cuber keuken overnachting in de natuur
Cuber slaapkamer overnachting in de natuur

Meerdaagse meetings

Klaar met de Van Der Valk-en of CenterParcs? Dan is Cuber een gaaf alternatief voor jouw bijeenkomst. Zet de directie bij elkaar om de toekomstplannen uit te werken, laat managementteams hun kick-off weekend hier doen of werk met jouw collega’s aan de interne bedrijfscultuur.

Cuber heeft de eerste batch van 10 suites geplaatst op een mooi stuk natuur in de Veluwe, naast de Roompot. Later dit jaar volgen nog 20 extra suites en er zijn nog meer locaties op het oog.

Voor jouw event kan je gebruik maken van de faciliteiten van Roompot, maar je kunt ook werken met de ‘local guides’ die door Cuber zijn geselecteerd. Zij staan 24/7 via de app ter beschikking om je te helpen met goede tips voor fijne restaurants, mooie wandelroutes of toffe outdoor activiteiten. Hoewel wij verwachten dat je als bureau dit liever in eigen hand houdt, is het zeker interessant om de app voor tips te raadplegen.

Wij vinden deze overnachtingsmogelijkheid echt (c)uber gaaf!

Beeld: Cuber