Met TinyParks heb je je eigen privé park voor teambuilding en heisessies

Kleine events voor grote herinneringen

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Tiny House TinyParks twee stoelen op veranda

Midden in een bosgebied met jouw team sparren over de toekomst, cultuur versterken of lekker even ontspannen? Het kan bij TinyParks waar je je eigen plek creëert midden in de natuur.

Afreizen naar oerprovincie Drenthe is de moeite absoluut waard, want daar ervaar je pas echt wat TinyParks jouw organisatie te bieden heeft.

TinyParks interieur tiny house met bankje

Een beleving op zich

In het midden van nergens en stiekem toch ook wel weer heel centraal. Bij TinyParks beschik je over een eigen locatie waarbij je helemaal los komt van je dagelijkse werkzaamheden. Een plek waar je met elkaar kan koken, brainstormen en uiteraard genieten. Teambuilding to the max!

Slaap in één van de zestien bijzondere en luxe Tiny Houses die voor maximaal vier personen geschikt zijn. De parkhost, en tevens chef, zorgt er voor dat jullie tijdens het verblijf niks te kort komen.

Ga vergaderen midden in de bossen of maak eventueel gebruik van de vergaderfaciliteiten op het terrein van de naastgelegen Camping De Reeënwissel. Ook voor toffe teambuildingsactiviteiten of mooie wandelingen (we weten dat wandelen de creatieve geest versterkt!) ben je bij hem aan het juiste adres. Denk aan mountainbiken, een e-chopper route rijden of geïnspireerd worden op het belevingspad.

Check de teambuilding mogelijkheden; dream big, dream TinyParks

Beeld: TinyParks

Tiny House TinyParks interieur trap en keuken
TinyParks veranda tiny house