Met Dot On blijft jouw event zeker nog even plakken

Van feedback tot kunstwerk

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Op de BOE-beurs in Duitsland kwamen we Dot On tegen. Dit bedrijf heeft een punt gemaakt van stickerkunst. En laat dat nou heel toevallig super interessant zijn voor evenementen.

Of je nou op een ludieke manier feedback wilt ontvangen, een nieuw product wilt lanceren of de creativiteit van je collega’s wilt toetsen… Het is spot on met Dot On!

Pixel kunst

Met deze sticky dots wordt iedereen automatisch een artiest. Plak de stippen van gerecycled papier op grote, duurzame kartonnen wanden en creëer… tja, wat precies? Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan!

Elke kleur correspondeert met een nummer; het enige wat jij moet doet is aangeven hoe het eindresultaat eruit moet komen te zien. Zet Dot On bijvoorbeeld in om samen met alle gasten op het event een kunstwerk te maken door iedereen een sticker mee te sturen bij de bevestiging. Zo ontstaat gezamenlijk het eventlogo of een visual van het nieuw te openen kantoor, het te lanceren product of een afbeelding van de directeur die afscheid neemt.

Dot On kunstwerk met ronde stickers
Dot On kunstwerk met ronde stickers
Dot On kunstwerk met ronde stickers
Dot On kunstwerk met ronde stickers

Of vraag op een ludieke wijze om feedback door gasten een sticker te laten plakken op een visuele enquête. De kleur correspondeert met jouw normering van het event. Ook leuk; plak een sticker bij wat volgens jou de beste spreker was tijdens het congres.

Wil je liever complete creatieve vrijheid? Neem dan je een groot wit canvas, een lading stickers en laat gasten lekker los gaan. Plakken maar!

Dot On kunstwerk met ronde stickers

Beeld: Dot On