Venues

Kerstevents in Spoorwegmuseum zijn 1x, 10x, 100x, 1000x leuker!

Locatie in een exclusief (winter)jasje gestoken

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Inmiddels is het een jaarlijkse traditie: Winter Station in het Spoorwegmuseum. Logisch, want de imposante ruimtes, winterse aankleding en aantrekkelijke activiteiten zorgen voor een onvergetelijke ambiance waar iedereen blij van wordt.

Niet alleen interessant voor consumenten, maar juist ook voor zakelijke bezoekers. Er zijn aan het einde van het jaar maar weinig evenementenlocaties die zorgen voor zo’n sfeervolle december-beleving als het Spoorwegmuseum. Maak daar gebruik van!

1x, 10x, 100x, 1000x

Heb je deze locatie nog nooit in de laatste maand van het jaar bezocht, dan zijn dit ontelbare redenen om daar verandering in te brengen. Verwacht namelijk 1x een enorme ijsbaan met echt ijs, 10x een in winters gedecoreerde feestruimte, 100x rijk versierde kerstbomen en 1.000x kleurige kerstlampjes. Precies, volle bak decembersfeer!

Spoorwegmuseum-discoschaatsen-schaatser-scaled
Spoorwegmuseum event
Spoorwegmuseum-discoschaatsen-scaled
Spoorwegmuseum_schaatsers ijsbaan
Spoorwegmuseum-discoschaatsen-met-schaatsers

Volop beleving

Ontvang jouw gasten met glühwein of warme chocomelk met slagroom, ga op de foto in een thematische photobooth en gebruik de gratis aanwezige schaatsen om jouw kunsten op het ijs te showen. Zelfs een silent disco party of discoschaatsen behoort tot de mogelijkheden met dj of band pal naast de schaatsbaan. Of open exclusief voor jouw gezelschap één van de attracties in het museum, zoals de achtbaan Stalen Monsters.

Terwijl Mariah Carey door de speakers klinkt, worden de buffetten geopend. Uiteraard voorzien van diverse heerlijke stamppotten, broodje Unox of de niet te versmaden Hollandse snert. Maar ook een rijke keuze uit streetfood diners behoort tot de mogelijkheden. Lekker hoor!

Spoorwegmuseum_trein met lichtjes
Spoorwegmuseum diner

Spot de (Harry) Potter

Met een totaal aangeklede eventlocatie zoals het Spoorwegmuseum kan je alle kanten op. Zo werd vorig jaar tijdens Winter Station een Harry Potter-event georganiseerd in het oude mijnwerkersdorpje ‘De Grote Ontdekking’. Deze ruimte ademt vanuit origine al de sfeer van Harry Potter met de Arend die gereed staat voor vertrek. Alle gasten kwamen volledig in kledingstijl, een ‘golden snitch’ was verstopt en moest worden gevonden in één van de attracties. Zelfs Hedwig de uil was meegenomen in de decoratie en als je de geheime route gevonden kreeg, dan kwam je uit bij platform 9 ¾. Het menu bestond uit verschillende foodtrucks met onder andere Hagrids Roasted Garden, Mrs Weasley’s melon salad en Hogwarts Dog. Inderdaad, bij het Spoorwegmuseum kan je alle kanten op!

Boek jouw winterevent tussen woensdag 6 en vrijdag 22 december bij Spoorwegmuseum, dan hoef je je absoluut niet druk te maken over de aankleding en de sfeer, want meer kerst dan dit wordt het niet!

Spoorwegmuseum menu
Spoorwegmuseum_trein kerst

Beeld: Het Spoorwegmuseum