Utrechtse eventlocatie Peron E laat een spoor van inspiratie achter!

Hoe een klein beetje Argentinië en heel veel inspiratie een plekje krijgen

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Industriele eventlocatie Peron E dichtbij station Utrecht Centraal

Op slechts vijf minuten van Utrecht Centraal, vind je Peron E. Peron, met één ‘r’. Een nieuwe eventlocatie met een oude ziel en een rauwe, industriële uitstraling. De naam zelf is een knipoog naar het treinverleden met een Argentijns tintje: in opdracht van de Argentijnse regering werden hier treinen geproduceerd en niemand minder dan Evita Peron kwam met eigen ogen de fabriek inspecteren. Tegenwoordig kun je als eventmanager of geïnteresseerde je eigen locatiebezoek en inspectie voltooien. Maar grijp je kans, voor het te laat is…

De loods van ruim 1600m2 is naar verwachting tot eind 2021 te boeken als venue voor onder andere bedrijfsevenementen, buurtfestiviteiten en filmopnames. En ja, de plek is even creatief als dat hij veelzijdig is!

Rauw en ongekunsteld

Dit is mede te danken aan de bijzondere uitstraling. Graffiti die in de loop der jaren is aangebracht blijft behouden en ook het rauwe karakter blijft in stand. Daarbinnen is alles mogelijk, van event tot onderneming: het nieuwste café-concept ‘de Ping Pong Club’ heeft hier zijn intrek genomen en ook houden kleinkunstenaars, muzikanten en creatieven hier kantoor via de Stadstuinen.

De Ping Pong Club is een café gevestigd in de loods en geeft het terrein extra karakter
Het spoor leidt naar deze industriele loods waar je alle kanten mee op kunt

De tijdelijke ontwikkeling naar een vaste locatie

Diezelfde creatieven werken met ziel en zaligheid aan het behouden en uitbouwen van deze bijzondere locatie. Zo werken ze hard aan een stadsstrand, met een dikke vette knipoog naar 100 jaar Bauhaus. Na afloop van de 2,5 jaar als pop-up locatie, wordt het gebouw in ere hersteld en krijgt het een vaste bestemming.

Wie weet wat het dan wordt… Grijp je kans!