Keep Hands Clean: samenwerking tussen standbouwers en distilleerderijen

Schone handen, nuchtere zaak!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
3 zuilen met hygienestations waar keep hands clean op staat

Je kunt geen vakblad, nieuwsbrief of website openen of je ziet weer zo’n ding; handreinigingsstations (dubbele woordwaarde). Daar doen we niet aan mee… Hoewel?

We schenken graag aandacht aan Keep Hands Clean, want we worden erg blij van onze branche die even veerkrachtig als innovatief is en waar slimme samenwerkingen worden aangegaan. Op weg naar het ‘nieuwe live’! Het zijn mobiele hygiënestations, gemaakt door stand- en interieurbouwers uit de eventbranche. Standbouwer Uit Holland sloeg de (schone) handen ineen met Nederlandse distilleerderijen zoals Bols.

Een hygiënische samenwerking met alcohol van Hollandse bodem. Schone handen, nuchtere zaak! Extra bijzonder is de unieke navulgarantieservice. Wacht, wat?

Keep Hands Clean zuil waar je handen schoon kunt maken bij een bar

De bijzondere All you can clean service

Toegegeven, ze zijn absoluut niet het enige bedrijf die de hygiënemeubels of handreinigingsstations maakt. Maar ze zijn wel de enige met de unieke navulgarantieservice.

Rob, vanuit Uit Holland een van de initiatiefnemers en bouwers van de hygiënestations, legt uit. “Doordat Keep Hands Clean een product is van standbouwers én distilleerderijen die de alcohol leveren, hebben wij een gegarandeerde productie van desinfectiemiddel. We bieden daarom als enige leverancier de navulgarantieservice. Hoeveel je nodig hebt berekenen we eenvoudig via een tool, en de navullingen (van alcohol, maar ook papier en vuilniszakken indien gewenst), bezorgen we tijdig op locatie.” Onbeperkte toegang tot alcohol, een all you can clean service? We like!

Keep Hands Clean handalcohol jerrycan vastgehouden in een fabriek door een medewerker
Medewerker van een fabriek die rondjes zaagt uit panelen

Gepersonaliseerd voor jouw event én werkvloer

Je kunt een Keep Hands Clean hygiënestation aanschaffen voor je event en dit laten voorzien van je (event)huisstijl of volledig op maat laten maken. Vlieg het meubel in op de eventlocatie en neem het na het event mee naar ‘huis’. Plaats het op de werkvloer voor personeel en bezoekers, succes (en schone handen) verzekerd! En geen geklungel meer met plantenspuiten en prullenbakken die het zicht ontsieren #promopraatje: voor elk event en elke locatie een passende oplossing. Bekijk de mogelijkheden!

Fabriek met een lopende band waar bruine jeneverflessen op staan

Beeld: Keep Hands Clean