K-Veewagen is het mobiele podium, theater stage en terras in één op een event

Multifunctioneel podium

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Organiseer jij een outdoor event, dan ben je met het Hollandse weer ongetwijfeld op zoek naar podia en overkappingsmogelijkheden. Wil je dan een keer iets anders dan een standaardtent?

Top, dan is de K-Veewagen wellicht iets voor jou! Dit unieke podium is opgebouwd uit diverse onderdelen en vormen samen een multifunctionele overkapping met toffe uitstraling.

Podium, overkapping en terras

Of je K-Veewagen nou inzet als podium, als overkapping of als terras… het is een ware eyecatcher, mede door de uit ’71 opgeknapte Scania en de uit ’61 komende veewagen.

Tel daar het terras, van mooi oud hout, wat op verschillende manieren kan worden opgebouwd (als getrapt terras of als podium) en de karakteristieke boogtentjes van staal bij op (al dan niet geschakeld) en je hebt er een bijzondere plek bij voor jouw volgende event.

Wat te denken van een volwaardig podium (9,5 x 6,5 meter) met backstageruimte, een intiem theater met ruimte tot 70 personen (lekker krap, zoals de koeien toentertijd) of een gezellige bar of terras op jouw event. Met de K-Veewagen creëer je meteen sfeer op een event.

K-Veewagen-terras-met-voetenbadjes
K-Veewagen op een grasveld
K-Veewagen interieur met bar
K-Veewagen podium binnen

Beeld: Swoolish Garage