Torostage is mobiel all-in-one podium, inclusief techniek en backstageruimte

Altijd en overal een podium bieden

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Header - torostage - podium, stage, mobiel, optreden

Wat hebben een openingsact, een dj, een band, de plaatselijke dansmariekes, een spreker en een stel awards met elkaar gemeen? Je hebt er een podium voor nodig! Podia zijn er in vele gedaantes, maar nog nooit hadden we er eentje gezien waarvan we zowel van de mogelijkheden als van de prijs erg blij werden.

We kwamen dit compleet nieuwe stagedesign tegen op Festivak en waren meteen enthousiast. Logisch, als je weet wat het te bieden heeft.

Veel voor (relatief) weinig

De kop zegt het al… en daar houden wij kaaskoppen van! Torostage is een mobiel totaalconcept, bestaande uit een podium met vaste backstage-ruimte in de vorm van een omgebouwde vrachtwagentrailer. Het podium is 35 vierkante meter en heeft een hoogte van tussen de 0,80 en 1,40 meter.

Maar Torostage is niet voor niets ‘just all included’! Dat komt omdat bijna alles wat je voor een (basis)event nodig hebt gewoon is inbegrepen. Zo is het volledig self supporting door zijn eigen stroomvoorziening, beschikt het over een state of the art geluidsysteem en diverse LEDspots om het hele podium uit te lichten. Nice he, je gaat er bijna Engels van praten! Nog niet genoeg? Prima, daarom doet Torostage er ook standaard Pioneer DJ Equipment inclusief monitorset bij en is er voorzien in een luxe 30 vierkante meter grote backstageruimte. Oja, en transportkosten zijn ook inbegrepen.

Wat dat moet kosten? Daarvoor moet je naar Torostage, want wij denken dat ze de prijs wel eens omhoog kunnen gaan gooien komend jaar; zo aantrekkelijk is die nu geprijsd. Vanaf nu geen excuus meer om geen sprekers meer midden in de natuur te zetten, geen verrassingsact te organiseren op onbereikbare plekken of… nou ja, gewoon geen excuus meer!

Beeld: Torostage