Intersettle is de vaste partner in tijdelijke accommodaties, vanaf nu in een nieuw jasje

De organisatie die écht ontzorgt

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Zakelijke of culinaire events, productpresentaties, privéfeesten, sportevenementen en tijdelijke huisvesting voor de zakelijke markt en overheid; er is geen wereld die Intersettle niet kent. Jouw wereld is hun wereld. Optimale dienstverlening is al sinds de start in 1991 de basis van alle werkzaamheden. En inmiddels is volledig ontzorgen en het bieden van een totaaloplossing één van de kernwaarden van Intersettle waarmee het bedrijf zich al jaren onderscheidt.

Daarom is Intersettle altijd in beweging en op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en sterke samenwerkingen. Opdrachtgevers, partners en medewerkers weten dit als geen ander.

Nieuwe huisstijl, nieuwe website

Januari 2022 veranderde de organisatie haar naam. Intertent werd Intersettle, een beslissing die voort kwam uit het bredere portfolio en het feit dat de wereld snel veranderd is. Tijd om de horizon van de markt te verbreden. Nu is het zaak om ook de huisstijl hierop te laten aansluiten, in lijn met hun toekomstvisie. De nieuwe huisstijl van Intersettle onderstreept vooral de ontwikkeling van het merk als dienstverlener. De vertrouwde herkenbaarheid in een nieuw jasje.

Onderzoek bevestigde wat intern al bekend was; de organisatie is er extreem op gebrand om een passend eindresultaat neer te kunnen zetten voor haar opdrachtgevers. Snelheid en service, maatwerk, advies en begeleiding, hoge kwaliteit; bundel deze aspecten in een nieuw logo en er ontstaat een daadkrachtige uitstraling. Alles onder één dak!

Crisisoplossing-aluhallen-bij-haven-Intersettle

Uitbreiding directieteam

Om de aangescherpte missie nog meer kracht bij te zetten, is per 1 oktober Janneke Kruithof aangesteld als adjunct-directeur. Met een uitgebreid CV in de hospitality en een frisse blik is zij de aangewezen persoon om nieuwe markten aan te spreken, de groei van Intersettle vorm te geven en de dienstverlening naar een nog hoger level te brengen.

Aluhal-intersettle-in-weiland
SAIL tenten op brug - Intersettle
Circuit Zandvoort overkapping Intersettle
TCS Amsterdam Marathon aluhal bij de finish - Intersettle

Nog meer mogelijkheden

Het aanbod qua tenten en tijdelijke huisvesting is al ruim, maar wordt de komende tijd nog meer opgeschaald. Zo neemt het HOMENOW®-concept gemeenten, organisaties en bedrijven een grote zorg uit handen bij de realisatie van huisvesting voor asielzoekers, vluchtelingen en arbeidsmigranten.

Daarnaast is Intersettle continu bezig met de ontwikkeling van nieuwe tentconcepten. In 2020 werd Vision Wings met veel succes gelanceerd; inmiddels een graag geziene gast bij evenementen, zoals Museumplein Polo Amsterdam, Parookaville, Wheels at the Palace en Porsche Carrera Cup. En nu is de organisatie bezig met voorbereidingen om in 2024 een Vision Wings met verdieping op de markt te brengen.

Wow, ze hebben het maar druk bij Intersettle. De komende tijd gaat met al die toffe ontwikkelingen ‘het dak eraf’… behalve van het logo!

Beeld: Intersettle