Venues

Inspyrium overstijgt term ‘toffe locatie’ door prachtige daktuin en enorme kwekerij

Hier kan je gigantisch veel kanten op!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Voor iedereen die een evenement wil organiseren, maar daarvoor de Randstad niet wil verlaten; zonde! Er zijn namelijk prachtige, zeer goed bereikbare evenementenlocaties te vinden waar ze in de vier grote steden jaloers op zijn! Eén die daarin zeker niet in jouw lijstje mag ontbreken is Inspyrium in Cuijk (bij Nijmegen).

Zeker nu blijkt dat je naast de indoorruimtes ook enorm gave events kunt organiseren op de inspirerende daktuin of de immense kwekerij.

Kom (voorlopig nog maar niet) van dat dak af

Wij durven te stellen dat Inspyrium wellicht de mooiste daktuin van Nederland heeft. Dat is ook niet moeilijk als je beseft wat er op eventgebied allemaal mogelijk is en hoeveel energie, diversiteit én wetenschappelijke vraagstukken je hier ervaart. Heel eerlijk; we houden niet van opsommingen, maar in dit geval kunnen we niet anders:

  • Gasten staan door de bladhoudende bomen en planten 365 dagen per jaar in een groene omgeving.
  • Events zijn op de daktuin te organiseren tot 600 personen, wow!
  • De Kas en De Boomhut zijn bijzondere indoorruimtes met alle benodigde AV-voorzieningen die zijn in te zetten voor kleine meetings (voor ongeveer 10 tot 25 personen).
  • Liever outdoor in groepjes uitéén? Check de schommeltafel, de bartafel, de vuurplaats of één van de andere sfeervolle hoekjes op het dak.
  • Of neem plaats onder de ruime stretchtent, compleet voorzien van stroom, barretjes en toiletvoorzieningen.
  • Het afval van de naastgelegen kwekerij is omgezet in 3D-geprinte banken die over de tuin staan verspreid. Fijn voor één op één gesprekken.
  • De daktuin zorgt voor een natuurlijke isolatie van de evenementenhal. Superlekker in de zomermaanden!
  • In totaal zijn er ruim 200 fruit- en kruiddragende planten en bomen te vinden in de daktuin. En die worden allemaal heel actief ingezet voor de culinaire concepten.
  • De daktuin toont op laagdrempelige wijze welke innovatieve toepassingen (onder andere door TU Delft) gebruikt zijn. Zo worden subtiel geplaatst QR-codes ingezet en kan je op een hometrainer plaatsnemen die het opgevangen water in de watertoren rondcirculeert over de daktuin. Wie pompt het meeste water door de tuin?

Een event op de daktuin is een ervaring. Zeker als je het combineert met bijvoorbeeld een plenair congres in de evenementenhal, waarbij je door de trappen of lift in een natuurlijke borrel-ambiance komt. Zon op de bol, drankje in de hand… wat wil je nog meer? Of gebruik de daktuin als exclusieve ruimte tijdens een bedrijfsfestival of personeelsfeest. Denk bijvoorbeeld aan een high end bierproeverij of welverdiende stoelmassage.

Ebben Inspyrium eventlocatie meeting tussen de bomen
Inspyrium Kwekerij safaribus
Inspyrium daktuin schommelstoelen
Inspyrium daktuin presentatie
Inspyrium daktuin stretchtent -

500 hectare groene omgeving voor jouw events

De term ‘groenste eventlocatie van Nederland’ kan oprecht door Inspyrium gevoerd worden. Niet alleen worden de binnenhallen fantastisch aangekleed, maar op twee minuten lopen ligt de gigantische boomkwekerij. Van meerstammige bomen tot klimbomen en van laan- en parkbomen tot solitair heesters. In elke hoogte en elke maat.

Het gave is dat je hier ook events kunt organiseren. Door bijvoorbeeld tussen de bomen een stretchtent te plaatsen voor de lunch of een kleine break-out te organiseren midden in het groen. Of organiseer een klein congrestival waarin je allerlei routes door de kwekerij aflegt, waarbij sprekers een plekje tussen de bommen krijgen.

Het meest bijzonder is de ‘showroom’; een perceel van 400 x 400 meter waarin een mengelmoes van bomen staat. Van bonzai tot den en van plataan tot eik. Elke dag goed bijgehouden ervaar je hier de complete diversiteit aan groenmogelijkheden. Dat maakt het uiteraard een geweldige plek voor jouw bijeenkomst.

Kortom, kom snel kijken in Cuijk. Je weet niet wat je ziet!

Inspyrium Kwekerij luchtfoto
Inspyrium terras boven de boomtoppen
Inspyrium daktuin bankjes
Inspyrium daktuin van bovenaf
Inspyrium Kwekerij lunch op het terras

Beeld: Inspyrium