Venues

Inspyrium schiet raak met daktuin waar menig stadspark jaloers op is

Ook hier mag het dak eraf!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Misschien zit het in de naam, misschien zit het in de warme familiecultuur die binnen het bedrijf voelbaar is of misschien zit het in de sterke conceptmatige doorvertaling van deze eventlocatie… we denken dat het ‘all of the above’ is, want wij zijn gek op Inspyrium.

Dat zijn we al sinds de eerste dag dat de eventlocatie haar intrede in onze branche maakte, maar dat zijn we na een wandeling over het spiksplinternieuwe daktuin nog meer. Wow, just wow!

Terechte superlatieven

We weten dat we in ons enthousiasme soms kunnen doordraven in prachtige metaforen, weelderige zinsopbouwen en overdonderende complimenten. Maar heel eerlijk, dat is in dit geval terecht. Inspyrium is namelijk een prachtige eventlocatie waar eigenlijk elk type event mogelijk is. En dat in een inspirerende, duurzame en innovatieve omgeving. Was de locatie in Utrecht gelegen, dan zou het gegarandeerd een top3-locatie zijn voor onze branche. Maar laat de ligging onder Nijmegen je absoluut niet tegen houden, want deze locatie heeft zo onwijs veel in zich om jouw event onvergetelijk te maken.

Inspyrium dakterras vergaderen borrelen Photo's by: Jeancarlo Nunes dos Anjos - www.nunesdosanjos.com
Inspyrium dakterras vergaderen borrelen Photo's by: Jeancarlo Nunes dos Anjos - www.nunesdosanjos.com
Inspyrium dakterras vergaderen borrelen Photo's by: Jeancarlo Nunes dos Anjos - www.nunesdosanjos.com
Inspyrium dakterras vergaderen borrelen Photo's by: Jeancarlo Nunes dos Anjos - www.nunesdosanjos.com

Wat is de overtreffende trap van dakterras?

Daar komt zeer binnenkort een vernieuwde ruimte bij; de daktuin. Aik Ducaat, partner bij Inspyrium, gaf ons een rondleiding. “We begonnen vorig jaar vrij impulsief met het afbreken van de daktuin, zodat we na negen jaar trouwe dienst een verbeterde versie konden neerzetten. Het moest echt de showroom van de aanliggende kwekerij worden. Dat is volgens mij wel gelukt.”

Absoluut! Het is speels opgebouwd vol bloemen, bomen (ja echt!) en kronkelpaden die leiden naar diverse knusse hoekjes waar ruimte is voor een schommeltafel, een vuurplaats of een relaxte borrelplek. Maar ook naar een grote boomhut of sfeervolle kas, beiden van alle gemakken voorzien zodat het perfecte plekken zijn voor presentaties. Op de daktuin is een Bohemian-stijl doorgetrokken waar veel doelgroepen zich meteen thuis voelen.

Inspyrium dakterras vergaderen borrelen Photo

Combineer ‘boven en beneden’

Daarnaast is het gave van de daktuin dat je op ongedwongen wijze in een groene, duurzame wereld beland. Het afval van de kwekerij is omgezet in 3D-geprinte banken en via subtiel geplaatste QR-codes word je op allerlei plekken doorverwezen naar aansprekende vlogs waarin je meer leert over de innovatieve processen voor een groenere wereld.

Hoe gaaf is het om jouw event plenair te beginnen in de industriële hal om vervolgens met maximaal 600 gasten (ja, dat kan!) op de daktuin af te sluiten met een borrel. Of wat te denken van een directieoverleg in de boomhut, break-out sessies in de verschillende hoekjes of een teambuildingsactiviteit op het terrein rondom de locatie?

Of je nou warm in de kas zit terwijl het buiten sneeuwt, of dat je lekker beschut onder de stretchtent op de daktuin geniet van een verfrissend drankje… Inspyrium combineert duurzaamheid in optima forma met een flexibiliteit in ruimtes en service waar je alleen maar blij van wordt! Dus kom snel kijken in Cuijk en word net zo enthousiast als wij. Pas je op met de superlatieven?

Inspyrium dakterras vergaderen borrelen Photo

Beeld: Inspyrium