Venues

Inspyrium geeft wake-up call: kerst komt sneller dan je denkt!

Zorg dat op tijd een eventlocatie boekt…

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Terwijl de vogeltjes fluiten en de bomen groen kleuren denkt Aik Ducaat, partner van Inspyrium, al na over de kerstdagen. #iemandmoethetdoen Maar gelijk heeft hij, want hoewel iedere eventmanager met zijn hoofd midden in de zomerevents zit, merkt hij dat de agenda voor december zich al snel vult met opties en de eerste bevestigingen.

Tijd om je even wakker te schudden en nu al na te denken over de eindejaarsevents. Bij Inspyrium natuurlijk, want na twee jaar afwezigheid (we weten allemaal waarom) ondergaat de locatie in Cuijk in de laatste twee weken voor kerst een complete, winterse metamorfose. En hoe?! Nog kersteriger, nog persoonlijker en nog onvergetelijker!

Ontelbare houtsnippers, kerstbomen en sfeerlampen

Bij een multifunctionele locatie als Inspyrium is van alles mogelijk. Helaas bleek het idee dat Aik jaren terug al in zijn hoofd had door de hoge investering niet haalbaar voor een opdrachtgever van een kerstevenement. Dus trok hij zijn stoute schoenen aan (ehhh, winterse laarzen) en ging er risicodragend inzitten. Het gevolg was dat in 2016 voor twee weken lang een waanzinnig kerstbeleving in Inspyrium stond. Instapklaar voor jouw kerstevent!

In de edities die volgden in 2017, 2018 en 2019 werd het concept steeds groener en sfeervoller. Nu, na twee jaar noodgedwongen stilstand, gaat Inspyrium weer los met van vrijdag 9 tot en met vrijdag 23 december Christmas Next Level. Kosten nog moeite worden gespaard om jouw gasten volledig in kerstsferen onder te dompelen.

inspyrium kerstfeesten 3
inspyrium kerstfeesten 5 © Photography by @[572654792871613:0]
inspyrium kerstfeesten 8 © Photography by Eventpixels
inspyrium kerstfeesten 7

Eén concept, maar elke dag maatwerk

Het bijzondere aan het concept is dat het er twee weken staat, maar volledig op maat is aan te passen, zodat het echt voelt dat je exclusief bij Inspyrium te gast bent. Visuals bij foodcourts en barren worden gebrand. De lichtletters bij de entreepoort vertegenwoordigen jouw bedrijfsnaam. De verlichting wordt afgestemd op de kleuren van het bedrijfslogo. En in tal van andere aspecten komt maatwerk en personalisatie terug.

Waar dit jaar nog meer aandacht aan is besteed is de schaalbaarheid. Met een ondergrens van 100 personen en een bovengrens van 1.000 personen kunnen veel bedrijven hier terecht. Dankzij de decoratie (bomen en mobiele afscheidingswanden) en wel of niet openstellen van extra ruimtes wordt voor elke groepsgrootte de optimale intieme beleving gecreëerd. Dat is nog eens goed doordacht!

inspyrium kerstfeesten 2 © Photography by Eventpixels

Creatieve invulling

Inhoudelijk kan je het kerstevent ook helemaal naar je eigen wensen inrichten. Inspyrium ontzorgt daar graag bij. Vooral doen, want tussen de kerstbomen hebben ze al vaker met dat bijltje gehakt (pun intended). Van een kerstmarkt waar je je eigen kerstpakket samenstelt, tot een gepersonaliseerde kerstshow waar de kerstman de bedrijfsbloopers van afgelopen jaar op ludieke wijze de revue laat passeren. En van een cocktailbar met kerst-cocktails tot een sensationele vuurwerkshow onder de sterren.

En weet je dat dakterras nog waar we een tijd geleden over schreven? Die is uiteraard ook beschikbaar. Perfect voor een aperitief tussen de vuurkorven om je vervolgens onder te dompelen in de overdekte kerstbeleving.

Bij het schrijven van dit artikel werden wij zo enthousiast, dat Mariah Carey inmiddels door de speakers schalt. Wij stellen voor dat ook jij Spotify aanzet en het team van Inspyrium belt om je verder te laten inspireren. Nu ben je nog op tijd… hopelijk!

Beeld: Inspyrium