Hyro en StreamIX zorgen voor revolutie in markt van streaming studio’s

Een visueel online event zonder crew is mogelijk!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Als één ding duidelijk is, is het dat online meetings een enorme vlucht hebben genomen en niet meer zijn weg te denken in onze samenleving. Een ander feit is dat een online event echt niet stukken goedkoper is dan een live event, mede door de hoeveel benodigde techniek en bijbehorende crew. Althans, als je wilt dat je niet vanaf de zolderkamer de gasten toespreekt, maar vanuit een beetje vette visuele studio-omgeving.

Maar toen was daar StreamIX met de bijbehorende Hyro-software. De plug & play-oplossing waarin je visueel kunt overdonderen zonder benodigd personeel. Beleving hoog, kosten laag. Daar houden we van!

Hyro Storytelling Software maakt impact maken simpel

Aan de basis van deze innovatie staat de Hyro Storytelling Software, de door Purple Creative Innovators ontwikkelde CMS-tool waarmee je zelf super simpel je presentatie verandert in een impactvolle storyline. Maak het waar je maar wilt, gebruik elk type media en verander daarmee elk scherm in een beleving. Het is zo simpel als onderstaand filmpje laat zien!

StreamIX is streaming studio met immersive experience

Na het gemak van het upgraden van je presentatie in een beleving, zorgt de StreamIX ervoor dat je er als presentator onderdeel van wordt. Deze L-vormige ledwand zorgt voor een presentatie waarin je op drie niveaus beelden kunt tonen.

Inderdaad, twee niveaus zichtbaar op het ledscherm en een derde die 3D in de ruimte zichtbaar is, zodat je er als presentator zelfs achterlangs kunt lopen. Groot voordeel ten opzichte van een green screen studio is dat je daarmee in een 3D-omgeving staat, maar je niet tegen groene wanden aan hoeft te kijken. Dat alles bedienend vanaf je tablet, zodat personeel niet nodig is. Heb je liever je handen vrij, dan kan één persoon ter ondersteuning worden afgenomen.

Budget & Experience grafiek

Zoals in bovenstaande matrix te zien is, claimt StreamIX een eigen plek in het kwadrant. Deze innovatie is zo nieuw dat het eerste online event met deze studio twee weken geleden plaatsvond. Met de laatste kleine bugs eruit, is de weg voor jou vrij om als early adaptor de voordelen van deze toepassing te ervaren.

Voor eenmalig online event of vast op kantoor

Klinkt dit interessant voor een eenmalig event, dan is het hoofdkantoor van Purple the place to be. Maar zie je, net als wij, de mogelijkheden om StreamIX veel vaker in te zetten, dan is de studio ook te koop en kan die in de gewenste afmetingen een vaste plek krijgen bij jou op kantoor.

StreamIX is met Hyro super handig voor de online events, maar met het vele thuiswerken ook voor klantsessies, on boarding momenten, salesmeetings en andere interne bijeenkomsten. Dat is een investering die bij goed gebruik heel snel is terugverdiend!

StreamIX scherm voor online presentatie

Beeld: Purple