Activities

GO Teambuilding biedt kwalitatieve bedrijfsuitjes met (ludieke) diepgang

Games waar je geen jeuk van krijgt!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

“Karten is geen teambuilding” aldus eigenaar Demian Vane. “De kracht van teambuilding is dat je door spelvormen elkaar beter leert kennen. Juist door te ervaren leer je wat bij jou en je bedrijf past.”

Duidelijk verhaal als je het ons vraagt. Dat maakt ons nieuwsgierig naar de uitjes die GO Teambuilding organiseert. Met namen als ‘Het Jeukwoordenspel’, ‘Ticket to Fly’ en ‘DISC-Kwiz’ zijn we in ieder geval al erg getriggerd!

In beweging komen

GO Teambuilding is ontstaan aan de keukentafel van de creatieve ondernemersfamilie Vane. “Mijn vader had een kindertheater vroeger. Doordat ik eventmanagement aan de HKU studeerde ontstond het idee om ook bedrijfsuitjes te organiseren die echt iets bijdragen aan de samenwerking of effectiviteit binnen een team. Dat werd al snel zo’n groot succes dat ik het teambuilding deel naar mij toe heb getrokken en nu – vier jaar later – met een leuk team geweldige uitjes mag organiseren voor uiteenlopende organisaties.”

Waarin dit bureau zich van anderen onderscheidt, is dat ze fun met inhoud combineren. “Teambuilding moet een doel hebben. Dat hoeft niet persé te worden verteld, maar kan ook door bepaalde spelvormen aan te bieden. Je moet niet alleen fysiek, maar ook mentaal in beweging komen.”

Go-Teambuilding-teamfoto

Team GO-Teambuilding: Oprichter Demian, Creator Ydanne en Presentatrice Roxana

Originele spelconcepten

Waar we zelf het meest op aan gingen is Het Jeukwoordenspel. Refererend naar de termen die zo vaak binnen een organisatie worden gebruikt dat ze hun betekenis verliezen. In allerlei rondes komt jouw bedrijfsjargon voorbij en het jeukeffect blijft – naar eigen zeggen – nog minimaal zes weken in het collectieve geheugen hangen!

Een andere creatie van GO Teambuilding is de DISC-Kwiz Workshop. Hierin wordt het DISC-model gebruikt om middels verschillende spelvormen de gedragingen niet op te leggen, maar te ervaren. De teams worden op kleur ingedeeld op basis van het vooraf ingevulde DISC-model.

Go teambuilding - DISC-Kwiz
Go Teambuilding - Jeukwoordenspel XXL -

Maatwerk is mogelijk

GO Teambuilding past haar bijzondere spelconcepten altijd aan op basis van de behoefte van een organisatie. Zeker als je met zo’n 8 tot 125 personen wilt deelnemen ben je hier aan het perfecte adres. Grotere groep? Geen probleem. De populaire uitjes zijn ook in XXL variant beschikbaar, zoals het Jeukwoordenspel XXL. Dit kan tot 2500 personen worden georganiseerd. Ideaal voor jouw congres of heidag.

Het mooie van GO Teambuilding is dat de meeste activiteiten in verschillende varianten inzetbaar zijn; van een kleine energizer van 30 minuten tot een volledig dagdeel voor meer diepgang en nog meer fun. En dat altijd vakkundig begeleid door ervaren presentatoren die zorgen voor een glimlach.

Dus ga voor bovenstaande of één van de andere activiteiten snel naar de website. GO GO GO (Teambuilding)!

Beeld: GO Teambuilding