DISC-Kwiz Workshop

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
DISC Quiz - Go teambuilding

Het beroemde DISC model heeft GO-Teambuilding gebruikt als input voor een interactieve teamtraining. Je krijg hierdoor inzicht in de verschillende gedragstypen binnen je team. Aan het einde van deze middag weet je niet alleen meer over jezelf, maar vooral ook over je collega’s. Hierdoor ontstaat meer empathie voor elkaar en dit leidt tot een betere samenwerking en communicatie.

Aanpasbaar voor jouw team

GO-Teambuilding levert alles op maat. De Kwiz is dan ook afhankelijk van jouw teamsamenstelling. Ze gebruiken het vooraf ingevulde DISC model om de teams in te delen. Afhankelijk van het weer, speel je zowel opdrachten binnen als buiten.

DISC Quiz - Go teambuilding
DISC Quiz - Go teambuilding

Wat kun je verwachten?

Vooraf wordt gevraagd om het DISC model in te vullen. Op basis daarvan word je per kleur ingedeeld. De teams krijgen de naam van vrolijke vogels. De methode is ook gebaseerd op het boek: “Omringd door idioten”. Hierin wordt de onderbouwing voor de effectiviteit van dit model gelegd. Aan het einde van de middag heb je meer inzicht over jezelf en hierdoor ga je als team beter samenwerken. Fladder jij straks als een gele kanarie?

DISC Quiz - Go teambuilding

Over GO-Teambuilding

GO-Teambuilding staat voor FUN mét inhoud. Ze focussen zich op teambuilding-events, workshops en maatwerk. Wat dacht je van het Jeukwoordenspel? Maar ook uitjes als Office Olympics, Ticket to Fly of Expeditie Robinson. Originele spellen waarbij de inhoud niet wordt vergeten.

Dit jonge eventbedrijf is in 2019 opgericht door Demian Vane, die uit een creatieve ondernemersfamilie komt. Inmiddels wordt hij ondersteund door creator en tevens vriendin Ydanne en presentatrice Roxana. Doordat zij met een klein team werken, kunnen ze snel schakelen. Daarom is vrijwel ieder event maatwerk.

Dit zorgt tot vele tevreden klanten. Oprichter Demian vertelt: ‘’Wij zorgen voor een glimlach én topdag. Ik ben enorm dankbaar dat wij dit werk kunnen doen. Mogen wij jouw bedrijf binnenkort blij maken?”

Beeld: GO-Teambuilding

Kenmerken

  • Voor teams van 8 tot 100 personen
  • Leren door beleving
  • Op locatie door heel Nederland

Eigenschappen

  • Soort teambuilding
    Activities Creatieve teambuilding Quiz Teambuilding Workshops
  • Soort workshop
    Actief Teambuilding Teamtrainingen Workshop