Het Jeukwoordenspel

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Jeukwoordenspel - Go teambuilding

Dit unieke teamuitje vind je alleen bij GO-Teambuilding. Een actieve spelmiddag met afwisselende uitdagingen en een dosis kantoorhumor. Leef je uit en doe waar je normaal alleen maar over praat. Schuif dat hoofdpijndossier door. Gooi die kritiek weg en leg het langste Jeukwoord.

Wat zijn Jeukwoorden?

Jeukwoorden zijn termen die zo vaak worden gebruikt, dat ze hun betekenis verliezen. Denk aan: scrummen, agile, teambuilding, zelfsturende teams en natuurlijk heidag. Dit roept niet alleen irritatie op, maar verslechtert ook de communicatie. Het Jeukwoordenspel is een lachspiegel voor de organisatie.

Jeukwoordenspel - Go teambuilding
Jeukwoordenspel - Go teambuilding

Wat kan ik verwachten?

Het Jeukwoordenspel bestaat uit rondes zoals: het mikpunt van kritiek, jeukwoorden scrabble, memory én uiteraard de befaamde Jeukwoorden Kwiz. De inhoud van het spel baseren wij op jullie bedrijfsjargon. Wij gebruiken dan ook dezelfde taal die jullie gebruiken.

Materialen en begeleiding worden door ons verzorgd. Wij leveren maatwerk, het spel is qua duur en inhoud aanpasbaar aan jullie groep. Een beter teamgevoel is gegarandeerd: Het jeukeffect blijft minimaal zes weken in uw collectieve bedrijfsgeheugen hangen! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Jeukwoordenspel - Go teambuilding
Jeukwoordenspel - Go teambuilding
Jeukwoordenspel - Go teambuilding
Jeukwoordenspel - Go teambuilding

GO-Teambuilding

Het Jeukwoordenspel is een initiatief van GO-Teambuilding. Het bedrijf dat je belt voor FUN mét inhoud. Ze focussen zich op teambuilding-events, workshops en maatwerk. Naast het Jeukwoordenspel hebben zij nog veel meer in petto voor jouw event. Wat dacht je van de DISC-Kwiz of uitjes als Office Olympics, Ticket to Fly of Expeditie Robinson? Originele spellen waarbij de inhoud niet wordt vergeten.

Dit jonge eventbedrijf is in 2019 opgericht door Demian Vane, die uit een creatieve ondernemersfamilie komt. Inmiddels wordt hij ondersteunt door creator en tevens vriendin Ydanne en presentatrice Roxana. Doordat zij met een klein team werken, kunnen ze snel schakelen. Daarom is vrijwel ieder event maatwerk.

Dit zorgt voor vele tevreden klanten. Oprichter Demian vertelt: ‘’Wij zorgen voor een glimlach én topdag. Ik ben enorm dankbaar dat wij dit werk kunnen doen. Mogen wij jouw bedrijf binnenkort blij maken?”

Beeld: Go-Teambuilding

Kenmerken
  • Jeukwoorden uit jullie organisatie
  • Beleving, energie en inhoud
  • Op locatie door heel Nederland
Eigenschappen
  • Soort teambuildingActivities, Gaming, Teambuilding, Workshops
  • Soort workshopActief, Energizer, Teambuilding