Het Jeukwoordenspel XXL

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Jeukwoordenspel XXL - Go Teambuilding

Begin of eindig je dag vol energie met Het Jeukwoordenspel XXL, een bewezen en verrassende activiteit die draait om het thema communicatie. Het Jeukwoordenspel XXL is een unieke energizer waarbij je binnen 60 minuten op een vrolijke manier bewust wordt van je communicatie en waarbij het publiek actief betrokken is.

Stap binnen in een wereld vol spanning en verrassing, waar de betoverende gouden Jeukletters al schitteren terwijl de deelnemers arriveren. Wat staat hen te wachten? Een ervaring die ze niet snel zullen vergeten, want de briljante “Jeukwoordenprofessor” betreedt het toneel. In zijn boeiende verhaal strooit hij met herkenbare en humoristische verwijzingen naar jullie thema, de organisatie en de bijeenkomst.

Jeukwoordenspel XXL - Go Teambuilding
Jeukwoordenspel XXL - Go Teambuilding

Dan begint de spannende Jeukwoorden Quiz, waar alle collega’s aan meedoen. De zaal gonst van opwinding, want om te antwoorden moeten ze de catchbox vangen die door de lucht vliegt. De winnaar? Degene die het mysterieuze Jeukwoord weet te raden – vaak het meest irritante woord uit jullie eigen organisatietaal.

En raad eens? Iemand zal dat Jeukwoord ontdekken. Diegene wordt gehuldigd op het podium en ontvangt een mysterieus cadeau, prachtig verpakt in glinsterend goudpapier: een Hoofdpijndossier! Een onverwachte wending, nietwaar? Maar dat is nog niet alles! De gelukkige winnaar krijgt ook een exemplaar van het boek “#lovemyjob” van Japke-d. Bouma, de beroemde NRC-columnist en bedenker van de term Jeukwoorden. Bereid je voor op een betoverende reis door de wereld van woorden, gelach en verrassingen!

Jeukwoordenspel - Go teambuilding
Jeukwoordenspel - Go teambuilding
Jeukwoordenspel - Go teambuilding
Jeukwoordenspel - Go teambuilding
Jeukwoordenspel - Go teambuilding

GO-Teambuilding

Het Jeukwoordenspel XXL is een initiatief van GO-Teambuilding. Het bedrijf dat je belt voor FUN mét inhoud. Ze focussen zich op teambuilding-events, workshops en maatwerk. Naast het Jeukwoordenspel XXL hebben zij nog veel meer in petto voor jouw event. Wat dacht je van de DISC-Kwiz of uitjes als Office Olympics en Ticket to Fly? Originele spellen waarbij de inhoud niet wordt vergeten.

Dit zorgt voor vele tevreden klanten. Oprichter Demian Vane vertelt: ‘’Wij zorgen voor een glimlach én topdag. Ik ben dankbaar dat wij dit werk kunnen doen. Mogen wij jouw bedrijf binnenkort blij maken?”

Jeukwoordenspel - Go teambuilding
Jeukwoordenspel - Go teambuilding

Beeld: Go-Teambuilding

Kenmerken

  • (Jeuk)woorden uit jullie organisatie

  • Beleving, energie en inhoud

  • Binnen 60 minuten is heldere communicatie weer “top of mind”

  • Ideaal voor een congres of heidag

Eigenschappen

  • Soort teambuilding
    Activities Gaming Teambuilding Workshops
  • Soort workshop
    Actief Creatieve teambuilding Energizer