FLASHBACK FRIDAY | Dus jij bent een echte rock star? Bewijs het maar!

Een recordpoging als marketing tool voor merk of bedrijf

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Een recordpoging als onderdeel van je marketingstrategie is niet alleen effectief, maar ook ontzettend leuk.

In de afgelopen jaren hebben we zoveel toffe inspiratie gedeeld. Dat verdient het gewoon om opnieuw in de spotlights te staan. Let’s go (flash)back to: haal een wereld record met jouw team! (origineel artikel 22 februari 20219).

Werknemers met elkaar verbinden: een teambuildingactiviteit. Je publiek (zichzelf laten) vermaken: een workshop. Een merk op de kaart zetten: een marketingcampagne. Is het doel van een event duidelijk, dan is een passende strategie en bijbehorende activiteit dat vaak ook al snel! Maar heb je er wel eens bij stilgestaan dat in de drie voorbeelden ook een gouden driehoek schuilt?

Wat dacht je van een officiële wereldrecordpoging! Voor en door je target audience, met optimaal bereik en relevante mediamomenten voor, tijdens en na het event. Want niet alleen de recordpoging zelf, maar ook het traject ernaartoe en de communicatie eromheen zijn essentiële onderdelen in het vermarkten van je verhaal.

Of je nu consumer brand of employer brand onder de aandacht wil brengen, dit zou zomaar eens de ultieme marketingtool kunnen zijn! Klaar voor de start? Ga op onderzoek uit! Wraas begeleidt je van A tot Z in het traject, waar nog de nodige haken en ogen aanzitten. Met een wereldse tagline knallen ze van je scherm. “Marketing is telling the world you’re a rock star. Setting a World Record is showing the world you are one.” Daar zijn we het helemaal mee eens!