Beachy business events bij DOK Amsterdam

Een tijdelijke laid back Ibiza-vibe in Amsterdam-Zuid

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
dok amsterdam - strand, feest, foodfestival,

Tegenwoordig hoeven we niet allemaal in de file richting Zandvoort, Scheveningen of Bloemendaal, want elke stad heeft inmiddels zijn eigen strand. Amsterdam heeft er zelfs meerdere, waarvan DOK Amsterdam er één is. Tijdelijk welteverstaan, want het stadsgebied zal eind 2020 mogelijk worden gebruikt voor woningbouw. Joh, tot die tijd kan je er nog te gekke events organiseren! En je weet het maar nooit; voor hetzelfde geld weten de ambtenaren niet wat ze willen en zit je zelfs tot 2021 of nog langer heerlijk met collega’s, relaties of vrienden te genieten van de zomerse sferen.

Eigenlijk moeten we spreken over DOK Amsterdam 2.0, want eerder zaten ze in Amsterdam West gelegen. Gelukkig biedt de nieuwe plek veel extra mogelijkheden!

dok amsterdam - strand, feest, foodfestival, 8

Geen toeters (en bellen), gewoon goed!

Verwacht geen gelikt interieur of high end equipement. DOK Amsterdam is gevestigd in de oude Renaultgarage en heeft een heerlijke ongedwongen vibe. De garage biedt ruimte tot 750 gasten en is voorzien van basis licht, geluid en projectie, inclusief dj-set. Prima dus voor vergaderingen, presentaties en trainingen. Zeker in combinatie met het strand buiten, zodat je tijdens de pauze-momenten ook echt even tot rust komt!

Ga je voor feest in plaats van zakelijk, dan ben je bij DOK Amsterdam ook aan het juiste adres.

bedrijfdok dok amsterdam - strand, feest, foodfestival,
7 dok amsterdam - strand, feest, foodfestival,

Silent Disco als ideale buitenactiviteit

Buiten zijn de parkeerplaatsen van de garage voorzien van 173 m3 zand en zijn een grote sheltertent, containerbar en diverse picknicktafels geplaatst. Meer heb je niet nodig voor that ultimate summerfeeling? Schoenen uit, slippers aan en met een cocktail in je hand lekker hard gaan! Dat dat kan bewijzen de diverse festivals die hier al hebben plaatsgevonden. Binnen met de volume lekker open (tot 95 dB) en buiten de altijd populaire silent disco. Relaxt zowel met als zonder koptelefoon!

dok amsterdam - strand - feest - foodfestival - corona

Denk niet te lang na, doe je slippers aan en ga snel naar DOK. Voor de kosten hoef je het niet te laten, want bij DOK Amsterdam hoef je niet de hoofdprijs te dokken!

Beeld: DOK Amsterdam