Flashback Friday: BrandweerSurvival als de ultieme teambuilding!

Samen sterker door gezonde stress

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Teambuiling bij BrandweerSurvival is hilarisch en avontuurlijk

In de afgelopen jaren hebben we zoveel toffe inspiratie gedeeld. Dat verdient het gewoon om opnieuw in de spotlights te staan. Let’s go (flash)back to: BrandweerSurvival (artikel 20 mei 2019). De ultieme teambuildingsactiviteit in het heetst van de strijd.

Brandjes blussen op de werkvloer, we doen het allemaal wel eens. Een collega met een deadline helpen, wat werk uit handen nemen of als vliegende keep fungeren. Met enige regelmaat helpen collega’s elkaar uit de brand. Daar ben je tenslotte een team voor! Het figuurlijke brandjes blussen kun je nu letterlijk nemen en in praktijk brengen, om zo het team van collega’s nóg sterker te maken!

Wij spotten BrandweerSurvival: werken aan teamgeest en communicatie doe je het best in een realistische omgeving, en de brand die jullie hier gaan blussen is echt! Daadkrachtig handelen is noodzakelijk, verschuilen onmogelijk.

BrandweerSurvival-biedt-teambuildingactiviteiten-met-de-nodige-spanning

Samenwerken, samen vieren!

Deze avontuurlijke en vermakelijke activiteit is daarmee ook gelijk een onverwachte manier om meer te zien van het gedrag en patronen binnen een team; een bijzonder leermoment voor zowel managers als collega’s. Teambuilding 2.0, want het samenwerken onder gezonde druk creëert een overweldigend teamgevoel! Ook niet geheel onbelangrijk: elk teamlid is cruciaal, of je nu de pomp, slang of straalpijp bediend.

Volgt het sein ‘brandmeester’, dan vier je dat natuurlijk samen! Trotse collega’s die met sympathie en saamhorigheid verdergaan. Live to fight (fire) another day!

Meer weten? Ga als de brandweer naar de site!

Beeld: BrandweerSurvival