POST-CORONA: Is Tappy Card de oplossing voor coronaproof connecten?

Visitekaartjes 2.0

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Tappy Card - contactloos - visitekaartje - coronaproof - postcorona - connecten

We zijn hoopvol dat we uiteindelijk allemaal kunnen genieten van live events. Uiteraard met de nodige aanpassingen om ons te meten aan de 1,5 meter samenleving. Een belangrijke vraag die door ieders hoofd speelt: kunnen we straks weer ouderwets netwerken? Vast wel, maar dan wordt het nieuwerwets netwerken. Mogelijk biedt Tappy Card daarin een contactloze oplossing.

Tappy Card is het visitekaartje die je niet hoeft uit te delen. De vormgeving laat wat te wensen over, maar het lijkt ons verdomd praktisch!

Contactloos netwerken op jouw event

Het is even simpel als doeltreffend: een plastic kaart ter grootte van een reguliere bankpas waarmee iemand with just a tap met jou kan connecten. Hoe het werkt? Maak je eigen pas aan, creëer je eigen profiel (met daarin de door jouw gewenste contactmogelijkheden) en klaar ben je.

Hoef je tijdens een netwerkborrel alleen nog maar je arm uit te strekken en de kaart tegen iemand zijn telefoon aan te houden (of in het geval van een oudere iPhone of Android-toestel even de QR-code scannen met een camera-app).

Contactcard, Website, LinkedIn, Instagram, Facebook, YouTube, Soundcloud, TikTok, Twitch of wat dan ook… tappen is snappen!

Met Tappy Card hoef je geen visitekaartjes meer te ontsmetten en heb je nooit meer het probleem dat je jouw eigen naam of de url van jouw organisatie over de muziek van de band hoeft uit te schreeuwen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

The easiest way to share your social media profiles. Get yours now. Link in bio.

Een bericht gedeeld door TAPPY (@tappy_card) op