Mind Mystery: een plek vol optische illusies

Ondersteboven van... eh in een park!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
mind mystery - venue - event inspiration - 4

Er was eens… een eigenzinnige uitvinder, die er midden in de Limburgse bossen op los experimenteerde. Totdat een van zijn experimenten zo’n enorme knal veroorzaakte, dat zijn huis op de kop kwam te staan. Als je voet zet op het terrein van Mind Mystery, is dit het startpunt van jouw beleving. Wordt dit de next stop voor jouw teambuildingsdag?

Wij zien het al voor ons, jij en je collega’s die zich in dit museum slash themapark vol optische illusies voor even in een andere wereld wanen. Weer eens wat anders dan een dagje Efteling!

LEES OOK: Niet tussen de mysteries, maar tussen de dieren met je bedrijf

mind mystery - venue - event inspiration - 3
mind mystery - venue - event inspiration - 2

Je wereld op z’n kop

Tijdens je bezoek aan Mind Mystery staat je wereld letterlijk even op z’n kop. “Niets is meer wat het lijkt en je kijkt met andere ogen naar de wereld,” belooft parkmanager Stephan Thijssen. Op een plek van ongeveer 2 hectare groot, met nog een braakliggend terrein van zo’n 7.000 m2, struikel je over de optische rariteiten. Van een spiegeldoolhof tot ogentollende draaikasten en een room waar je wordt gemindf*cked, dankzij een bedrieglijk perspectief. Hoofdattractie is het Huis op de Kop, die wil je sowieso niet missen.

Samen met je collega’s een hilarisch mysterie oplossen, nader tot elkaar komen in het spiegeldolhof of het sterrenstelsel met een enorme snelheid om je heen zien draaien? En daarna lekker eten, geheel in Steampunk-stijl in het themarestaurant. 

mind mystery - venue - event inspiration - 1
mind mystery - venue - event inspiration - 5

Inhoud en rariteit in de mix 

Het leuke is dat er mogelijkheden zijn om deze locatie exclusief af te huren zijn. Dat maakt je event of teambuildingsdag extra bijzonder. Verwacht geen Efteling-achtige eventzalen waar alles perfect is afgestemd voor business events. Deze locatie is voor de zakelijke markt nog onontdekt en dat maakt hem juist zo interessant. Met groepen tot ongeveer 100 personen moet je (verspreid over het park) goed uit de voeten kunnen. Gebruik daarbij de ruimtes én illusies in het inhoudelijke programma, zodat je optimaal van de locatie gebruik maakt. Mind Mystery is binnenkort geen mysterie meer, dus ben er snel bij.

Ook fijn: er is voldoende parkeerplaats direct voor het park en Mind Mystery is goed te bereiken via de A73. Op naar het Limburgse… if you don’t mind!

mind mystery - venue - event inspiration - 6

Beeld: Mind Mystery