FLASHBACK FRIDAY: Drijvend tussen de beesten, met je bedrijf

Ook zakelijk op safari in de Beekse Bergen

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

In de afgelopen jaren hebben we zoveel toffe inspiratie gedeeld. Dat verdient het gewoon om opnieuw in de spotlights te staan. Let’s go (flash)back to: de Beekse Bergen. (origineel artikel 8-7-2019)

Dagje aapjes kijken in eigen land? Dan ga je met je koters natuurlijk naar Safaripark Beekse Bergen. Zoek je een groot outdoorterrein voor een wild festival? Ook daarvoor kan je op de Hilvarenbeekse savanne terecht. Maar wist je dat je ook met zakenrelaties tussen de beesten de beste tijd kan hebben? Zomaar een greep: Contacten warm houden op een relaxte relatiedag, een meerdaags congres met luxe accommodatie tussen de nieuwsgierige giraffen of je collega’s wakker schudden met een brainstorm, een bootsafari en een braai. Baje mooi!

Van de hei naar de savanne

Waarom dus een hutje op de hei als je ook een sessie op de savanne kan doen? Maak een wandeling tussen de dieren in plaats van de duinen, bouw je team door een boomhut te bouwen of maak van je collega’s echte feestbeesten in een van de vele feestlocaties op het terrein, om ze vervolgens hun kater uit te laten slapen in een luxe lodge tussen het gebrul van de leeuwen. 

Dieper in het dierenleven

Ingenieurs en programmeurs weten het: Veel innovaties van morgen zijn geïnspireerd op het dierenrijk van nu. Wie weet komt de volgende doorbraak binnen je bedrijf wel voort uit een klein uitstapje naar de beesten van de Beekse Bergen?

Tijdens een wandelsafari zie je het dierenrijk van dichtbij en leert een ranger je van alles over de natuur. Of boek een workshop Apenstreken en kom erachter hoe het menselijke gedrag ingegeven wordt door ons oerinstinct, aan de hand van het gedrag van apen.

En wist je dat je innovaties ook op kunt eten? Het eten van insecten klinkt niet helemaal lekker, maar een ranger weet ze bijzonder lekker te bereiden en te verklaren waarom ze in de toekomst mogelijk vaker op ons bord liggen. Ze zitten bomvol proteïnen en belasten het milieu een stuk minder dan de consumptie van vis en vlees. Plaag je collega’s dus met een sprinkhaan. Wie durft?

Gespot _ Beekse Bergen _ Event Inspiration _ 1
Gespot _ Beekse Bergen _ Event Inspiration _ 2
Gespot _ Beekse Bergen _ Event Inspiration _ 3
Gespot _ Beekse Bergen _ Event Inspiration _ 5
Gespot _ Beekse Bergen _ Event Inspiration _ 4

Ter land, ter zee en in de lucht

Als het tijd is om te ontspannen, lonkt een bootcruise in het zonnetje, een duikje in het waterpark of natuurlijk gewoon een drankje bij een van de vele barren. Wil je iets met meer adrenaline? Ga dan scheuren in sandbuggy’s, stuiteren in een razendsnelle ribboot of vliegen op een flyboard. Ook organiseren ze themafeesten op maat; daar zijn we niet echt fan van, maar met genoeg inspiratie en creativiteit kan je het een originele twist geven.

Er kan onverwachts veel in Safaripark Beekse Bergen en ze verzetten zowat bergen om zakelijke evenementen tot in de puntjes te verzorgen. Als je het park exclusief wilt afhuren, verzetten ze zelfs hun openingstijden!

Beeld: Beekse Bergen