Marc Lammers wil op elk podium winnen, ook op dat van jou!

Een presentatie met de energie van een elftal

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
topsprekers Sport | event inspiraton | speakers | marc lammers

Wie een rijtje topsprekers opnoemt, laat ongetwijfeld Marc Lammers ook de revue passeren. Gepokt en gemazeld als spreker, is hij veelvuldig op het podium te zien. En terecht, want de energie die hij uitstraalt heeft een groot effect op de luisteraars. Hebben jouw medewerkers of doelgroep een boost nodig, dan heb je Marc nodig!

Deze oud-bondscoach van het Nederlands dameshockeyteam stond aan de leiding bij het veroveren van de zilveren medaille op de Olympische Spelen in 2004 en de gouden medaille vier jaar later. Hoe hij dat ‘met zijn dames’ flikte, daar vertelt hij graag over.

LEES OOK: Samenwerkingstips bij het bouwen van een kathedraal

Van goed naar goud

De kop hierboven is de ondertitel van Marc zijn laatste boek, waarin hij praat over het herkennen en maakbaar maken van een goede flow binnen teams en organisaties. Maar de kop heeft haast nog meer betrekking op de wijze waarop Marc zijn presentaties en workshops verzorgd. We hebben hem in beide facetten meermaals live mogen ervaren en zijn charisma en enthousiasme is besmettelijk.

Smeuïge anekdotes over de reis naar de eerste prijs worden afgewisseld met treffende tips en pijnlijk heldere conclusies. Alles wordt ondersteund met beelden van hockeywedstrijden, trainingen en andere inspirerende beelden. Gegarandeerd dat je op het puntje van je stoel zit… of, als Marc een workshop begeleidt, je met een dikke glimlach zijn oefeningen ondergaat.

Marc staat op het podium alsof jouw doelgroep het allerbelangrijkste in zijn leven is en je voor minder dan goud(en tips) niet naar huis gaat. Het mooie is dat zelfs als heb je zijn verhaal al verschillende keren gehoord; het blijft inspirerend, omdat het met zo’n overtuiging wordt gebracht. Of het nu – zoals we zelf hebben ervaren – een presentatie voor schoonmakers betreft of een trainingsessie in de vroege ochtend, waarbij hij zelf de gasten uit bed trommelde (ehhh, floot). Marc Lammers als spreker is een gouwe ouwe, die nooit verveeld!

Hieronder een korte presentatie van Marc; zonder bijbehorende visuals en videofragmenten… daar moet je hem toch echt zelf een keer voor boeken. Doen hè?