Jos Burgers is een gevatte marketingspecialist met scherpe oneliners

Deze succesvolle auteur geeft de business-burger moed!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
jos burgers - klantgerichtheid, marketing, strategie, spreker, 1

Vraag je de gemiddelde congresbezoeker naar een spreker die hem of haar is bijgebleven, dan is de kans groot dat Jos Burgers wordt genoemd. Niet voor niets, want Jos is de expert als het gaat om klantgerichtheid, strategie en marketing.

Met meer dan 150 presentaties per jaar over zijn favoriete onderwerpen, mag je met recht spreken van een topspreker!

PowerPoint-vrije presentaties vol power

Jos Burgers verzorgt presentaties, seminars en workshops, gebaseerd op de inhoud van zijn boeken. Niet zo heel moeilijk als je al zes keer het bestverkochte managementboek van Nederland hebt geschreven (2006, 2009, 2012, 2014, 2017 en 2018). Met titels als ‘Geef geen korting’, ‘Klanten zijn eigen net mensen’ en ‘Eén fan per dag’ weet je precies wat je aan Jos hebt. Zijn presentaties zijn doorspekt met humoristische anekdotes, sterke eye openers en verrassende voorbeelden. Zonder vakjargon en zonder PowerPoint. Dat heeft hij niet nodig, want Jos weet perfect te overtuigen met zijn interactieve manier van presenteren.

Zijn verhaal hoor je aan als een vermakelijk luisterboek, maar aan het einde van de presentatie denk je alleen maar “Dit wil ik morgen allemaal toepassen op het bedrijf.” Gasten wordt een spiegel voorgehouden, die ze het liefst mee naar huis zouden nemen… zodat ze elke dag herinnerd worden aan de vele tips die tussen de regels door verborgen of juist in your face voorbijkomen.

Beeld: Jos Burgers