Björn Kuipers inzetten als spreker is gegarandeerd scoren

Onder de indruk over ‘presteren onder druk’

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
topspreker sport - Bjorn kuipers - spreker - scoren - scheidsrechter - keynote

Het zal je maar gebeuren; 90 minuten opperst geconcentreerd moeten zijn en vanwege één kleine menselijke fout door tigduizend voetbalfans worden uitgefloten. En ook op social media voor allerlei ziektes uitgemaakt. Björn Kuipers moet het elke week doorstaan. En hoe?! Björn behoort tot de top van scheidsrechters, wereldwijd.

En dan is hij ook nog eens eigenaar van twee Jumbo supermarkten waarmee hij in 2016 tot beste van Nederland is verkozen. Beide beroepen kun je alleen naar behoorlijk uitvoeren als je kunt presteren onder druk én een kei bent in communiceren. Man, wat kan hij daar over vertellen… boek je Björn, dan boek je zekerheid!

LEES OOK: Peter Hinssen: een van de grootste sprekers over disruptieve innovatie

topsprekers sport - Bjorn Kuipers in actie spreker - scoren - scheidsrechter - keynote

Een ‘op het puntje van je stoel’-presentatie

Zou er een NK Spreken zijn, dan staat Björn absoluut in de finale. Deze man weet als geen ander hoe hij gasten mee moet nemen in zijn wereld. Zowel verbaal als met zijn lichaamstaal owned hij het podium. Humoristische anekdotes wisselt hij moeiteloos af met serieuze communicatietips. Daarin de interactie met het publiek opzoekend en gebruikmakend van spectaculaire achter de schermen-beelden van zijn optredens als scheidsrechter. Vooral de manier hoe gecommuniceerd wordt in ‘Team Kuipers’ en met de voetballers is bijzonder om te ervaren. Ervaar hier alvast een voorproefje.

Bjorn Kuipers nieuw spreker - scoren - scheidsrechter - keynote

Perfecte vertaalslag naar jouw organisatie

Korte lijnen, duidelijke communicatie en vooral vertrouwen in collega’s. Het zijn enkele van zijn adviezen. Zowel op het voetbalveld als in de gangpaden van een supermarkt… Wat Björn naast bovenstaande pluspunten vooral zo uitzonderlijk maakt als spreker, is de manier waarop hij ogenschijnlijk moeiteloos zijn levensverhaal integreert in het verhaal van de organisatie waarvoor hij spreekt. Daarmee lijkt zijn presentatie al snel op maat geschreven.

Er wordt beweerd dat voetbal een mannensport is, maar bij Björn hangt ook elke vrouw aan zijn lippen! Qua budget moet je uitgaan van een bovengemiddeld gage, maar het is het zonder meer waard. Björn Kuipers is als een schot op open goal… succes verzekerd met deze spreker!