Meet Martijn Aslander

Een bijzondere stand-up filosoof

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
martijn aslander - spreker - stand-up - 2

Hij gebruikt geen Powerpoint (hooguit wat browservensters), want stand-up is helemaal Martijn Aslander’s ding. De manier waarop hij zijn content om de zaal heenvouwt, is zo specifiek dat geen enkele lezing hetzelfde is. Dat maakt deze spreker niet alleen bijzonder, maar ook heel inspirerend.

Met hartstocht, humor, maar ook een hoog tempo en dito informatiedichtheid, weet Martijn Aslander zijn zaal te raken.

LEES OOK: De wake-up call van Fountainheads

martijn aslander - spreker - stand-up - 1

Onvoorbereid het podium op

Martijn heeft naar de wereld gekeken en bedacht hoe dingen slimmer, effectiever en plezieriger kunnen en dat tot zijn vak verheven. Zijn bevindingen deelt hij op het podium. Vooral over de complexe impact die technologie op onze samenleving heeft. Zijn content bedenkt hij ter plekke. Dat maakt zijn optredens iedere keer weer uniek. Natuurlijk is dat extra spannend. Niet gek dat hij voorafgaand aan zijn eerste sprekersklus ooit tegen de vlakte ging…

De diepte in

Spreken gaat over vorm, inhoud en het lezen van de zaal. In dat laatste is Martijn naar eigen zeggen erg goed. “Of ik nu op het podium sta voor 5.000 gasten of een masterclass aan een kleine groep geef, ik bedien verschillende soorten mensen met een verhaal. Dat doe ik door verschillende lagen aan te brengen.” Zijn ideale stage time is 1,5 uur, zodat er tijd is om de diepte in te gaan. “En ik ben op mijn best bij een lange Q&A. Dan kan de zaal namelijk sturing geven waar de inhoud naartoe gaat. Dat vind ik te gek.”

martijn aslander - spreker - stand-up - 1.

Niet in één woord te vangen

Martijn Aslander is eigenlijk niet in één woord te vangen. Al bijna 20 jaar is hij actief als ondernemer, spreker, trendwatcher en ook schrijver. Zijn boeken zijn via zijn website gratis te downloaden, zonder dat je een e-mailadres hoeft achter te laten. “Ik wil graag delen.” En wij, op onze beurt, delen deze bijzondere spreker graag aan jou. 

Fotocredit: Daniel Maissan