Iedereen met een goed stel hersens zet deze spreker in

Kllinische neuropsychologie is nog nooit zo interessant geweest!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
event inspiration | fotografie Sander Stoepker actie foto

Margriet Sitskoorn is hoogleraar klinische neuropsychologie aan de Universiteit van Tilburg. Boring? Hell no! Haar onderzoek richt zich op de relatie tussen hersenen en gedrag en dat is rete-interessant. Zeker omdat ze er enorm boeiend en interactief over kan vertellen!

Ze spitst zich toe op hoe gedrag en omgeving, invloed op de hersenen uitoefenen en hoe men op deze manier de emoties, vaardigheden en het gedrag van gezonde mensen en patiënten kan beïnvloeden.

LEES OOK: Ook deze spreker zet je (tien meter) aan het denken

Een presentatie vol energie

Margriet heeft enkele jaren geleden het boek ‘IK (in het kwadraat) – De beste versie van jezelf’. Daarin laat ze op een heldere manier zien hoe je het volledige potentieel uit jezelf kunt halen.

Dat verhaal vertelt ze ook op enthousiaste wijze op het podium. In de diverse keren dat we Margriet live hebben gezien (in wisselende setting en doelgroep) spreekt ze elke keer tot de verbeelding. Met grappige anekdotes, concrete voorbeelden, overtuigend bewijs uit onderzoek en interactieve oefeningen, weet ze gasten te pakken. Gegarandeerd dat zij onderwerp van gesprek is tijdens de borrel.

Met Margriet weet je zeker dat de hersenen gaan kraken, tot ver na het event of congres. Eén kleine tip vanuit ons; we hebben Margriet als spreker zowel met als zonder AV-middelen en bijbehorende beelden meegemaakt. Stiekem vonden wij de presentatie – midden in het gras tussen de koeienvlaaien – de meest verfrissende. Het gebrek aan visuele ondersteuning, maakte haar nog sterker in haar verhaal! Maar misschien lag dat ook aan de niet alledaagse omgeving. Hoe dan ook; hier hoef je niet over na te denken. Check en boek Magriet hier of hier!