‘Ten Meters of Thinking’ zet je aan het denken

Visuele storytelling met een rol papier

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Toegegeven, je moet van de stijl houden; duidelijk gescript en beetje ‘Amerikaans’ over de top. Maar geef je je over aan Paul Hughes, dan neemt die je mee in een visueel verhaal vol slimmigheden. Paul is een Engelstalige spreker, zoals we geen ander kennen. Zeker niet in Nederland, en daarom absoluut interessant voor jouw congres, kick-off of relatie-event!

Waar sommigen denken dat een presentatie enkel succesvol is als je als spreker over een hippe presentatie beschikt, voorzien van flashy filmpjes en indrukwekkende foto’s, doet Paul het anders… totaal anders!

LEES OOK: Onterecht in de gevangenis; terecht een aangrijpend verhaal!

Kilometers aan ervaring

Paul is een spreker, schrijver en consultant; de werkzaamheden in die vakgebieden vloeien moeiteloos in elkaar over. Met als grootste gemene deler het feit dat hij mensen met zijn verhalen anders aan het denken wil krijgen. 

Paul komt uit een lange traditie van Ierse verhalenvertellers. Dit erfgoed creëerde een unieke vorm van verhalen vertellen. Geen wandelingen over het podium en drukke presentaties. Nee, zijn enige attributen zijn een paar stiften en een rol papier. Wat volgt is storytelling pur sang die hij op slimme wijze visualiseert. Met maar één doel: organisaties uitdagen na te denken over transformaties. “Verhalen kunnen het best op een tijdloze manier worden verteld, zodat de luisteraar zelf kan beslissen hoe hij het beste op een actuele kwestie kan worden toegepast. Het gaat dus niet om echte verhalen. Het gaat over verhalen die een waarheid hebben. Verhalen vertellen is het beste als het ons beweegt van wat er is gebeurd naar wat er kan gaan gebeuren.”

Zijn optreden is sterk; elk woord tot in detail gekozen, elke zin perfect uitgesproken en elke tekening precies uitgedacht. Na tien meter zou je willen dat er nog vele meters over waren! 

Bron: Paul Hughes