Topsprekers neuropsychologie voor jouw volgende congres!

Erik Scherder, Margriet Sitskoorn & Martin van Kranenburg

event inspriration | martin van kranenburg | 24037773467_6e7375db54_o

Hoofdzaken van bijzaken scheiden. Ja, dat kunnen deze keynotes als geen ander. Het zijn topsprekers die verstand van zaken hebben, en niet zomaar zaken. Nee, zaken die ons allen aangaan, die ons sturen en zelfs maken tot wie we zijn: neuropsychologie. Dompel daarom je brein onder in de sessies van een van deze drie sprekers tijdens je volgende congres.

1. Spreker Erik Scherder

Misschien ken je ‘m wel van De Wereld Draait Door of DWDD University. Erik Scherder is hoogleraar klinische neuropsychologie aan de VU in Amsterdam en hoogleraar bewegingswetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen. Van beide universiteiten kreeg hij de onderwijsprijs toegekend, mede bepaald door studenten. En dat snappen we wel, want man, wat kan die man bevlogen spreken. Met zijn onderzoek focust hij zich met name op de positieve effecten van beweging op het functioneren van ons brein. Bij zijn lezing moet je een keer zijn geweest. 

Lees hier meer

Erik Scherder - spreker bij Sprekershuys - topspreker neoropsycholgie Spreker: Erik Scherder

2. Spreker Margriet Sitskoorn

Margriet Sitskoorn is hoogleraar klinische neuropsychologie aan de Universiteit van Tilburg. Boring? Hell no! Haar onderzoek richt zich op de relatie tussen hersenen en gedrag en dat is rete-interessant. Zeker omdat ze er enorm boeiend en interactief over kan vertellen. Ze spitst zich toe op hoe gedrag en omgeving, invloed op de hersenen uitoefenen en hoe men op deze manier de emoties, vaardigheden en het gedrag van gezonde mensen en patiënten kan beïnvloeden. Iedereen met een goed stel hersens zet deze spreker in!

Lees hier meer

event-inspiration-fotografie-Sander-Stoepker-actie-foto-Margriet Sitskoorn - topspreker neuropsychologie Spreker: Magriet Sitskoorn | Fotografie: Sander Stoepker

3. Spreker Martin van Kranenburg

Energie en praktische tips gaan hand in hand als je Martin van Kranenburg voor een presentatie uitnodigt. Deze conversie-expert heeft meer dan zeventien jaar ervaring in conceptontwikkeling, online innovatie en vooral online marketing. Sites van o.a. D-Reizen en Micazu.nl zijn door zijn bijdrage groot geworden.

In al die jaren heeft Martin een bak aan ervaring opgedaan op het gebied van conversie optimalisatie, online marketingtrends en neuromarketing. En dat deelt hij graag met jouw gasten!
Lees hier meer

event inspriration | topspreker neoropsycholgie | martin van kranenburg | 24037775887_ceaa653dbc_o Spreker: Martin van Kranenburg

Psychologie en sprekers

Benieuwd naar nóg meer deep dives in de hersenen? Kan hoor; we hebben hier nog een aantal sprekers die zich richten op de psyche van de mensch…