Hilarische actie-attractie met ‘Fast & Hilarious’

Trammelant in een oude Trabant

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Hilarische actie-attractie met ‘Fast & Hilarious’ - trabant

We schreven eerder al over ons bezoek aan Showkees; de kleinschalige belevingsbeurs vol (veelal) onbekende entertainment-concepten. Daar spraken we ook Ludus Concepts die bezig was met een nieuw concept. Het klonk toen al geweldig, maar nu we de beelden erbij hebben, is het helemaal top.

Wat wil je ook als je bedenkt dat deze game maar veertig seconden duurt en in (ja echt, in) een oude Trabant plaatsvindt. Daar word je toch spontaan nieuwsgierig van? Wij wel!

Competitieve entertainment in een Duits jasje

Men nemen een oude Trabant uit 1967, wat drukknoppen, flink wat gekke hersenkronkels en dan krijg je… een game die op elk personeelsfeest letterlijk en figuurlijk de klapper wordt. 

Neem met twee personen plaats op de achterbank, klik de autogordel vast en tel af. De komende veertig seconden hangt je leven ervan af. Acht modules verspreid in de Trabant lichten op in groen of rood. Als deelnemer de taak om zo snel mogelijk jouw eigen kleur uit te drukken. Chaos verzekerd, want al snel zit je elkaar flink in de weg. De score kan je door de voorruit bijhouden. Is de tijd over, dan lichten alle modules op in de kleur van de winnaar. Gevolg: één bedroefde en één trotse gast die de Trabant verlaten, terwijl de volgende twee gegadigden naar binnen kruipen. Gas op die lolly! 

Hilarische actie-attractie met ‘Fast & Hilarious’ - showkees - trabant binnenkant

Wachten is geen straf

Dat Fast & Hilarious een hit wordt is een zekerheid, daarom dat er ook meteen een ludieke wachtruimte is gecreëerd. Daar kan je lekker genieten van nostalgische beelden, uit de DDR, op de televisie. Deze Druk Race is er eentje die je volgens ons zeker een keer op een event wilt neerzetten. 

Beeld: Ludus Concepts