Het effect van Maarten van der Weijden

Wereldkampioen vertellen; wauw, wat een verhaal!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
topspreker - event inspiration | maarten van der Weijden | gespot

Er zijn maar weinig sprekers waarvan je zo erg hoopt dat zijn spreektijd nog niet voorbij is. Maarten is er zo eentje. De inmiddels tot officieuze nationale held benoemde zwemkoning, weet ook op het podium harten te veroveren. Man, wat kan deze man spreken! Enthousiasme, relativering en inlevingsvermogen gaan hand in hand.

Maarten vertelt over de doelen in zijn leven; en hoe hij deze wil(de) bereiken. Centraal daarin staat zijn plan die vele jaren van zijn leven beheerste; Olympisch Kampioen op de 10 kilometer openwaterzwemmen.  

LEES OOK: Een heftig levensverhaal verandert in een droom!

event inspiration | maarten van der Weijden | gespot | 1

Maarten geeft alles, ook op het podium

Het verhaal wat Maarten vertelt gaat over diepe dalen en hoge pieken. Het gaat (kort) over de periode waarin geconstateerd werd dat hij acute lymfatische leukemie had (waar hij na twee jaar zijn come-back maakte in het zwemmen). Veel meer gaat het over het proces die Maarten niet als ‘patiënt’, maar vooral als sporter heeft doorgemaakt.

Samen met zijn zwemcoach heeft Maarten een doel uitgestippeld. Met bizarre opstakels; die hij slim omschrijft als “we wilden niet harder werken, maar vooral dingen anders doen.” We zeggen niets over zijn tocht naar goud. Daarvoor moet je zijn verhaal zelf horen (en doet zijn presentatie in de verkorte versie hieronder veel te weinig recht).

Maar echt, wat kan Maarten inspireren. Als je beseft hoe (relaxt) hij in het leven staat, dan kan je niet anders dan bij jezelf te rade gaan. Dit kan alleen maar als je weet wie je bent en waar je vandaan komt. Dan vindt acceptatie plaats en kan je doelen gaan stellen.

De volgende keer dat je een inspirerende spreker zoekt, heb je maar één doel; Maarten van der Weijden boeken!