Henk van Straten maakt als live columnist een thema ontroerend tastbaar

Van hardcore-punkband naar hardcore schrijver

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
henk van straten - schrijver - columnist - wrap-up - event

Zie je (een foto van) Henk, dan vergeet je hem niet snel. Hoor je Henk, dan vergeet je hem nooit meer! Als schrijver, journalist en columnist van vele bladen weet hij precies de juiste woorden te vinden om een verhaal beeldend te maken. Van de Nieuwe Revu tot Volkskrant Magazine en van LINDA tot De Correspondent. Henk weet te raken!

Zijn verschijning is al even uniek als zijn woordenspel. Zet je Henk als spreker, interviewer of columnist op het podium, dan weet je dat hij de aandacht vangt.

Deze wrap-up zet je aan het wankelen

Henk valt op, dat is duidelijk als je naar hem kijkt. Maar wat onder die tattoo’s verborgen zit, is nog veel interessanter. Door zijn unieke manier van naar de wereld kijken weet hij namelijk in de huid te kruipen van elke doelgroep en ze te raken met een bijzondere column. Wars van ‘de norm’ zoekt Henk op zijn excentrieke wijze naar verrassende invalshoeken. Zijn verhaal zit vol ontroering en mooie gedachten, maar hij schuwt het niet om de confrontatie aan te gaan met het onderwerp. Zwartgallige humor en pijnlijke verwoordingen zorgen dat je soms oncomfortabel op je stoel heen en weer schuift om vervolgens weer te landen met warme woorden die berusting geven en het thema goed samenvatten.

Naast maatwerk op business events draagt Henk geregeld voor uit eigen werk op literaire avonden, maar ook op grote festivals zoals Lowlands en Zwarte Cross. Tel daarbij op dat hij als begenadigd schrijver meerdere malen is genomineerd voor prijzen (o.a. de BNG Bank Literatuurprijs) en regelmatig voorbijkomt bij radio- en tv-programma’s.

Henk van Straten past daarmee precies in ons straatje, dus voor jouw volgende event geldt: denk aan Henk!*

*Sorry Henk, we moesten hem maken!

henk van straten - schrijver - columnist - wrap-up - event -1

Beeld: Henk van Straten