Doe je bezoekers een lol!

Het is pas feest als Je Suis Energy is geweest

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
je suis ernergy - act - activatie - brand - Festival Safari

Een feestje bouwen. Ken je daar de Engelse vertaling van? Niet dus, want die bestaat niet. Dit feit doet vermoeden dat Nederlanders ongekend goed zijn in het neerzetten van een feestje. Sommige zijn dat inderdaad. Andere hebben daar toch wat hulp bij nodig. Ben jij een gevalletje hulpbehoevend, klop dan aan bij ‘s lands vleesgeworden feestmakers van Je Suis Energy. Want of je nou op zoek bent naar creatieve randprogrammering, een spannende merkactivatie of gewoon meer beleving op je eigen event, deze energieke Haarlemmers maken het mogelijk. Ze brainstormen met je mee, nemen de productie uit handen en draaien een knalfeest voor je in elkaar… Zonder uitzondering krijgen bezoekers binnen de kortste keren zin om mee te doen aan hun waanzinnigheid.

Zo geven ze de gasten het podium om hun eigen rockband te starten, of een taxiënde dixi om in twee behoeftes tegelijk te voorzien, de Kaxi. Dat zijn meteen twee originele ideeën voor issues waar we eerder over schreven. Pats!

LEES OOK: Het publiek op het podium? Let’s jam!
LEES OOK: Over de behoefte om comfortabel de behoefte te doen

festival - act - entertainment - je suis energy - festival
act - entertainment - je suis energy - activatie - Sparrow Radio

Energie om te spelen en te delen

Verder doen ze verrassende activaties als een popup Bob Ross schilderperformance of een IKEA-kast bouw battle. Ze organiseren hun eigen festival, Poldergoud. En ze hebben een vast DJ-team, met de toepasselijke naam Wajo!, dat, naast de lekkerste dansplaten, er ook maar al te graag een spelelement ingooit. De lol spat er vanaf, ook op hun website en hun sociale media. Steengoede teksten en hilarische plaatjes wisselen elkaar af. En aangezien ze er hun werk van maken om hun eigen achterban te mobiliseren, is dat stiekem best belangrijk. Die achterban noemen ze zelf Party Makers Deluxe, een grote groep sfeermakers die het publiek van jouw activatie mee laat gaan in hun positieve energie: “Lol maken met jouw doelgroep is hun grootste specialiteit”. Daarin schuilt misschien wel het grote geheim van hun zichtbare en aanstekelijke plezier. Een feestje bouwen, dat doe je nou eenmaal samen, liefst niet eenmalig, maar met een doorgewinterde partycrew.

taxi - act - entertainment - festival - activatie - Smeerboel 2019-1

Beeld: Je Suis Energy