De fuck-it list is de nieuwe bucketlist

Origineel en interactief millenialtheater vol emotie en confrontatie

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
gespot _ event insporation _ f_ck it list _ 2

Een lijst met dingen die je nóóit maar dan ook nóóit meer in je leven wil doen, zodat je ‘ja’ kan zeggen tegen dingen waar je wél blij van wordt. In de Grote Millenial Game Show pleiten ‘millenial coaches’ Daan (29) en Wing (30) voor een fuck-it list in plaats van een bucketlist.

In een tijd van #YOLO, #FOMO en gigantische keuzestress hebben Millenials het maar zwaar. Burn-outs vliegen je om de horen, we moeten zóveel van onszelf en falen is geen optie. Voer voor een interactieve show!

LEES OOK: Lovende (ketting)reacties op deze nieuwe teambuilding activiteit

gespot | event insporation | f*ck it list | 4

Met je billen bloot 

“Leren we niet het meest als we eens goed op onze bek gaan? Dust yourself off and try again?” Daan Klever en Wing Yan Man vragen het zichzelf hardop af in hun interactieve millenialshow, die al meerdere zalen uitverkocht en onlangs werd opgetuigd op het Madnesfestival. En dat is knap, want zie maar eens een veilige omgeving te creëren op een festivalterrein, waar je met allerlei vreemden in gesprek gaat over je eigen falen. Tijdens deze show draait het om emotie en confrontatie. Veilig op je stoel zitten? Dat kun je hier wel vergeten.

gespot | event insporation | f*ck it list | 3

Geen naambordje maar een post-it met faalhaas

Een egoïst, weirdo of faalhaas, wie ben jij? Met een post-it plak je jezelf in een categorie, om vervolgens in groepjes je falen of angsten te delen. Vervolgens klimt er één dappere dodo op het podium om over zijn #fuckmylife-moment te praten. En daarna is het tijd om elkaar complimenten te geven. Want zo erg is het toch allemaal niet?

Ben je voor jouw event met jongere doelgroep op zoek naar theater met inhoud? Een combi van diepgang en fun? Zet deze show dan snel op je fuck it eh (event) bucketlist! Want de dialoog aangaan over serious business, in de vorm van entertainment, daar is deze show goed in geslaagd.

gespot | event insporation | f*ck it list | 1

Beeld 1, 2 & 4: Angela Tellier
Beeld 3: Dorrit Jorritsma