FLASHBACK FRIDAY | Bed on Wheels zorgt voor een comfortabele nacht(rust)

Plug-and-play slaaptrailers

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Bed on wheels - event - mobiel - slaaptrailer-30

FLASHBACK FRIDAY: In de afgelopen jaren hebben we zoveel toffe inspiratie gedeeld. Dat verdient het gewoon om opnieuw in de spotlights te staan. Let’s go (flash)back to: Bed on Wheels. (origineel artikel 12 oktober 2019)

Daar sta je dan op je evenemententerrein. Volle bak in de opbouw, maar geen hotel in de buurt om te overnachten. Dan is Bed on Wheels de ideale oplossing. Maar ook voor meerdaagse kick-off meetings of events op onvergetelijke plekken. Vanaf nu is geen locatie meer off limits, want met deze slaaptrailer kan je overal slapen… en werken!

Inderdaad, deze slaaptrailer is in elk van de vier slaapruimtes voorzien van een kleine werkplek. Handig om nog even rustig de laatste wijzigingen in het draaiboek of op de bouwtekening aan te passen.

Bed on wheels - event - mobiel - slaaptrailer-4
Bed on wheels - event - mobiel - slaaptrailer-31
Bed on wheels - event - mobiel - slaaptrailer-5
Bed on wheels - event - mobiel - slaaptrailer- 2

Slapen voor meerdaagse events; anytime, anywhere

De trailer is voorzien van vier afsluitbare ruimtes met elk een stapelbed. Naast de bedden en de werkplek zijn er ook twee lockers aanwezig met cijferslot. Less is more is een vaak genoemde uitdrukking, maar voor deze slaapruimtes geldt dat zeker. Goed slapen, zonder gedoe.

Niet alleen geschikt voor crewleden die het harde werk doen, zodat gasten een onvergetelijk event beleven, maar ook voor diezelfde gasten die een teambuildingsweekend, sportevent of kick-off tweedaagse hebben. Nu zit je eindelijk niet meer vast aan de traditionele hotel-accomodaties, maar kan je je concept ook in de duinen, bij een kasteel, op een boerderij of tussen de bomen organiseren. Haal met deze slaaptrailer van Event Trailer Services het maximale uit je event… en je nachtrust!

Bed on wheels - event - mobiel - slaaptrailer-8
Bed on wheels - event - mobiel - slaaptrailer-6
Bed on wheelsevent - mobiel - slaaptrailer-7
Bed on wheels - event - mobiel - slaaptrailer- 3

Beeld: Bed on Wheels