Fun-Slide van The Fungroup is supersnel te plaatsen reuze-glijbaan inclusief branding-mogelijkheden

‘Exclusief in Europa’

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

We weten niet hoe het voor jou geldt, maar zodra wij een grote glijbaan zien dan willen we daar het liefst meteen vanaf glijden. Toen we deze Fun-Slide van The Fungroup voorbij zagen komen, werden we dan ook meteen enthousiast.

Niet enkel door het feit dat deze felgekleurde 9 meter hoge en 30 meter lange attractie supersnel is te plaatsen, maar ook omdat er diverse mogelijkheden zijn om de glijbaan te branden in jouw event- of merkuitstraling.

Blij dat ik glij

Deze all-time classic scoort op elk event door zijn mooie, decoratieve aankleding en verlichting. Althans dat moet het gaan doen, want hij is pas sinds twee weken beschikbaar. Met enige voorzichtigheid wordt vanuit The Fungroup zelfs aangegeven dat deze exclusief in Europa is te verkrijgen. Nice!

Deze attractie staat in minder dan twee uur helemaal gereed en is daarmee totaal anders dan de varianten waar een volledige opbouwdag voor nodig is door de benodigde stellingbouw; met de bijbehorende investering uiteraard. Dat horen we graag, want we zijn toch Nederlanders hé. Oja, hij is voor alle leeftijden geschikt. Dus let’s gooo!

Fun Slide ingeklapt
Fun Slide_glijbaan_fun_kleuren
Fun Slide opbouw
Fun Slide glijbaan kleurtjes

Diverse branding mogelijkheden

De Fun-Slide is van zichzelf al een enorme eyecatcher. Maak daar gebruik van door de attractie te branden en zo ook veel aandacht op jouw merk of event te vestigen. Al het hekwerk rondom de attractie dat de zone afschermt kan met banners worden bespannen. Maar ook de omheining langs de trap, de bovenkant en de zijkant van de attractie kan met borden worden ingericht.

Ben jij de eerste die de Fun-Slide op jouw congrestival, familiedag, festival of kerstmarkt plaatst? Wel even bellen dan he, want we komen graag een keer glijden.

Fun Slide lange glijbaan

Beeld: The Fun Group