Glimmende pakjes en dito lachjes met de discoparty van Aerobic Funk

Het is pas echt feest als deze partystarters zijn langsgeweest

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Iedereen die wel eens de DJ heeft uitgehangen op een bruiloft of studentenfeest weet: disco is de meest democratische dansmuziek die er bestaat. Het is toegankelijk, goeddeels feel-good en iedereen kan erop dansen! Zelf heb ik bovendien een zwak voor oldskool funk. Dan gaan mijn mondhoeken ergens richting mijn oren, mijn voetjes van de vloer en mijn heupen zowat uit de kom. Het zal je dan ook niet verbazen dat ik erg gecharmeerd ben van Aerobic Funk, een bont gezelschap partystarters dat in 80s sportoutfits een onweerstaanbaar funky feestje bouwt op jouw event. Dames en heren eventmanagers opgelet: boek deze spandex-omhulde brothers ‘n’ sisters en laat je zorgen smelten als sneeuw voor een retro zonnebank.

Het ligt natuurlijk voor de hand om de lauwe dansvloer van je personeelsfeest door deze crew op te laten warmen. Maar ze kunnen bijvoorbeeld ook zorgen voor een vrolijke start van de dag bij een meerdaags event in plaats van de zoveelste hyperserieuze yoga-sessie. Vergeet de poses en strike a pose!

Aerobic Funk - dansles - 80s
Aerobic Funk - dansles - 80s

We want the funk

Naar eigen zeggen is hun concept geïnspireerd op de filmpjes van de legendarische Soul Train Lines uit de hoogtijdagen van de funk en de nogal komische Aerobics kampioenschappen uit 1987. Kijk nou zelf, daar wil je toch gewoon in meedansen?! Nou dat kan dus gewoon. Aerobic Funk biedt een heel scala aan sfeerverhogende en bootyshakende diensten. Ze kunnen hele area’s hosten met MC’s en DJ’s, dansvloeren opkikkeren met hun saltospringende partystarters, indien nodig zelf apparatuur en decoratie meebrengen en zelfs een mobiel ‘bakfeest’ je terrein oprijden dat het funky feestje naar de mensen toe brengt. Leggings aan en gaaaaaan 🙂

Beeld: Aerobic Funk