Venues

Fokker Terminal vanaf 150 personen al heel interessant!

Half Hangar pakket biedt vele mogelijkheden

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Fokker Terminal is zo’n locatie die bij velen meteen visuele herinneringen oproept. Je bent er een keer geweest, je hebt er foto’s van gezien of je zag hem op een aftermovie voorbijkomen. Vaak in combinatie met een groot event waarin de volledige locatie in gebruik was.

Maar wist je dat je vanaf 150 gasten al perfect bij Fokker Terminal terecht kan? Sterker nog; daarmee krijg je de locatie in al zijn pracht en praal en dat nog eens extra aantrekkelijk!

Exclusieve ervaring

Het is verwonderlijk dat de associatie vaak is dat een locatie zoals de Fokker Terminal niet is in te zetten voor kleinere aantallen. Want juist een plek zoals deze is daar erg geschikt voor. Met de vast aanwezige verschuifbare voile afscheiding wordt de grote ruimte in tweeën gedeeld en creëer je al snel een gezellige ontmoetingsplek of beursplein inclusief workshopruimtes in de omliggende subzalen.

Wil je daarnaast ook nog plenaire presentaties verzorgen, dan doe je dat ook in deze ruimte of kies je voor de Motorruimte waar je met maximaal 250 gasten in theateropstelling terecht kunt. Zo heb je wel de exclusiviteit en de ervaring van de hangar, zonder dat het groots aanvoelt. En – we zijn toch Hollanders – het scheelt ook nog eens in de portemonnee, want je hoeft dan maar enkel het half hangar-pakket af te nemen. Interessant!

Fokker Terminal binnen event
Fokker Terminal presentatie

Meer dan congressen en beurzen

Het gave aan Fokker Terminal is dat de locatie met jouw event meeschaalt. Zo kan een eerste editie van jouw congres of beurs prima voor 150 personen in het voorste gedeelte, terwijl je in de tweede editie met dubbel zoveel bezoekers de hele locatie gebruikt.

Maar deze Haagse locatie biedt veel meer mogelijkheden dan enkel voor congressen en beurzen. Zo leent het tweede deel van de hangar zich bijvoorbeeld perfect voor spectaculaire teambuildingsactiviteiten, zoals Chainreaction. Of kan je een exclusief lanceringsevent voor bijvoorbeeld een nieuwe vrachtwagen hier perfect organiseren voor bijvoorbeeld 100 belangrijke relaties. Of kies wel voor een plenaire insteek, maar verras met een lagerhuisopstelling of boxring voor de sprekers met tribunes rondom.

Inderdaad, Fokker Terminal is niet dat standaard meeting center, maar een mooi industrieel gebouw dat zeer geschikt is voor grote, middelgrote en kleinschalige events. Hierbij brainstormt het enthousiaste team graag met je mee. En dat centraal gelegen in de randstad en ook nog eens goed bereikbaar. Of wist je dat (Fokker Termin)al?

Fokker Terminal binnen activiteit
Fokker Terminal binnenkant
Fokker Terminal opbouw event

Beeld: Fokker Terminal