branchenieuws

Amanda Smits is De Slimste Eventprofessional van 2023

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Amanda Smits is De Slimste Eventprofessional van 2023

Amanda Smits, eventmanager bij Stedelijk Museum Amsterdam, mag zich sinds maandag 23 januari ‘De Slimste Eventprofessional van 2023’ noemen! In een strijd met 130 leden en partners van het Genootschap voor Eventmanagers, G14 en Platform Cultuur Locaties behaalde zij de hoogste score.

Het jaarlijkse kennisevent vond ditmaal plaats in Felix Meritis in Amsterdam. Tijdens de interactieve kennisquiz werden de leden van het Genootschap voor Eventmanagers, G14 en Platform Cultuur Locaties niet alleen getest op hun vakkennis, maar ook bijgepraat door experts over belangrijke thema’s binnen het evenementenvak. Van verzekeringen, aansprakelijkheid en ROI tot marketing-communicatiestrategieën en de laatste hip & happening eventlocaties van dit moment.

Dit was de vierde keer dat de quiz ‘De Slimste Eventprofessional’ werd gespeeld. Eerder mochten Lennart Peperkorn van Chainreaction.nl (2015), Ilke Meijer van effectgroep* (2016) en Liza Scholte van Vereniging Hendrick de Keyser (2019) zich al een jaar lang De Slimste Eventprofessional van het jaar noemen.