branchenieuws

Finale Festival 2022 in de Stadsgehoorzaal was groot succes

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Grote Zaal Leidsche Schouwburg - Stadsgehoorzaal

Afgelopen jaar stond Leiden in het teken van science. Het hele jaar door vonden er activiteiten plaats in Leiden rondom dit thema. Tijdens het Finale Festival konden bezoekers genieten van een aantal van deze activiteiten.

De Leidse Schouwburg – Stadsgehoorzaal werd gevuld met een aantal niet te missen Leiden2022-activiteiten op het gebied van Wetenschap, Kennis, Kunst en Kunde. In de grote zaal werden inspirerende gesprekken gevoerd onder leiding van New-Scientist Hoofdredacteur Jim Jansen en door het hele gebouw barstte het van de activiteiten tijdens het Finale Festival.

Zo kon je bij de Waterpoort van Dropstuff (bekend van Kermis op de Basis) letterlijk voelen hoeveel water je op een dag gebruikt. Daarnaast waren er nog tal van andere leuke en interessante activiteiten, zoals je oude kleding omtoveren tot hotte couture, morsecodes leren, de samenhang tussen wetenschap en kunst leren en je kon een kijkje nemen bij het mobiele planetarium. Benieuwd wat je allemaal gemist hebt? Check dan snel de aftermovie!

Beeld: Leidse Schouwburg-Stadsgehoorzaal